![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
WItam, mam nadzieje ze znajde tu odpowiedz na moje pytanie!! Mianowiscie moj problem jest nastepujacy. Mam gre na 4 plytkach wpisuje kod do gry, wybieram folder docelowy, instule to nie na partycji sytemowej, wybieram wlasno, nastepnie pozkuje sie okienko ze cos ok 384 mb zostanie zanistalowanych na dysku C. , no i tu juz pojawiaja sie moje obawy, gdyz nic nie isntaluje sie na dyysku C tylko na wybranej partycji. Gra inastaluje sie bez prblemu, uruchamiam ja wszytko okey, dochodze do momentu kiedy mam wybrac teren, no i nie ma tam nic tylko dodaj nowy teren czy cos takiego moge to zainportowac z czegos ale nie wiem o co chodzi.!!! Dodam ze u znajomego gra chofdzi i to mnie zastanawia
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
moze... płytki masz lekko porysowane?? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Niekoniecznie od razu pirat...
Po moich ostatnich cudach z gra... Raz miałem wszystkie tereny, potem żadnego tylko własny do xrobirenis ![]() Plik Neigboros / sasiedzi odpowiada za prawidłowe lokacje okolicy, sprawdz czy jest w ogóle ![]() ![]() Sprobuj ponownej instalacji Ja po kilku cudach w koncu rozgryzlem temat, głownie u mnie chodzilo o to ze nie dzialal plik backapu, ktory zrobilem przed doinstalowaniem uniwersytetu. Szkoda robic baqckup bo i tak nie dzila ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
ps. co do pierwszego posta, to normalne, ze gra instaluje sie tez na "c", wlasnie tam sa Twoje pliki z gry ("save'y").. wiekszosc gier tak czy siak instaluje sie na c.. chociazby w katalogu systemowym doinstalowywuje biblioteki, lub w roznych katalogach ma swoje pliki z gra... tylko, ze o tym nie informuja przy instalacji. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
rozsądnym jest instalacja gier na dysku C bo tam jest też system Windows w zwiazku z czym każda gra będzie sprawniej chodzić jednak...
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Hm..
Powtarzam opinie fachowców, którzy twierdzą, ze każdy program szukając bibliotek dla siebie w innej partycji niż tam gdzie jest system Windows pracuje wolniej i mniej wydajnie. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
no tak... ja tez powtarzam opinie fachowcow.. i droga szukania jest identyczna, bo program zaczyna szukac od sciezki dysku.. wiec nie ma roznicy. a moich fachowcy mowia, ze im mniej obciazony dysk twardy tym wydajniej pracuje system.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ech ci fachowcy każdemu inną bajkę wciskają
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |