![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No więc mam taki problem. W skrzyni rodzin miałam kilka rodzin np. Próchno, Hak, Daniela Przyjemniaczka (biedaczek rozwiódł się z żoną) no i niestety skasowałam ich
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
nie ma takiej możliwości
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
a nie da się jakoś simpe czy boolpropem??
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Chyba Da rade jak weźmiesz boolprop i ten Nagrobek przywołasz to tam jest żeby przywołać jakiegoś Sima np. Kasandre niewiem czy po usunięciu Przjemniaczka będziesz mógł go przywołać no spróbuj... Jest jeszcze jedna opcja deinstalka i zrobienie tak samo jak robiłać przed usunięciem rodzin xD
_____________ NIE PAMIĘTAM CZY TO DOKŁADNIE NAGROBEK TRZEBA PRZYWOŁAĆ |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
a jak to zrobić boolpropem może mi to ktoś dokładnie wyjaśnić?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 13
|
![]()
boolPropem nie wiem, ale umjem inSIMenatorem. Na edycji "obiektowej". Jak zainstalujesz inSIMenatora, to w dziale elektronika, w zakładce 'wszystkie' pojawią ci się zwykłe, simowe przedmioty o ciekawych właściwościach. Bierzesz (chyba, nie jestem pewna) takie pudło z ubraniami, które nazywa się Przywoływacz Sąsiadów. I jak klikniesz na to pudło, masz możliwość przywołania każdego sima w otoczeniu, z przedmieścia, skrzyni rodzin itp. itd. Chyba tyle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja natomiast znalazłam na mds2 plik ze wszystkimi
maxisowskimi simami do ściągnięcia (no, a te rodziny, które wymieniłaś są maxisowskie). Oto on -> http://sumomo.modthesims2.com/showthread.php?t=278072 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No ja w ostatecznej sytuacji odinstalowałabym simsy i zainstalowała jeszcze raz.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie potrzeba robić całej deinstalacji simów wystarczy je usunąć z ,,Documents and Settings" i tak jak zawsze uruchomić grę.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|