![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ludzie help me!!!
Włączam sobie grę (na studiach mam) wchodzę do moich studentów i komputer mi sie sam restartowywuje, nie wiem co mam robić nie umiem swobodnie grać. Pragnę też dodać iż normalnie komputer działa np. jak siedze w necie nic się nie dzieje, gram w inne gry też jest spokój. Błagam o pomoc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Może spróbuj do nowa zainstalować grę? Może to jakiś dodatek... Nie ściągałaś ostatnio czegoś z netu?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ściągałam i to bardzo dużo, ale folder downloads wyczyściłam, nie zadziałało jeszcze jutro spróbuje zainstalować grę, oby podziałało
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Może masz za mało ram ??
Ja tak miałam też. Chciałam zainstalować The Sims 2. Zainstalowałam i co chwile mi się komputer zwieszał i musiałam robić resa kompa ;( Teraz gram w Balangę, bo nie opłaca mi się nowego kompa kupywać ;( |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie sądze że mam za mało ramu, (256) ale niedawno miałam dokładane, wcześniej było 128 i działało tylko że strasznie wolno.
Odkryłam że nie zawsze mi sie komputer restartowywuje, czasem pojawia sie błąd coś o treści: działanie programu zostało zakłócone, aplikacja zostanie zamknięta, co mni dziwi ponieważ przed wejściem do gry zamykam wszystkie niepotrzebne programy. :1smutny: :1smutny: |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Pewnie procesor Ci się przegrzewa. U mie się tak robiło i tylko podczas gry The sims 2, co jest baardzo dziwne
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Procesor się... przegrzewa? Czyli The sims 2 może spowodowac uszkodzenie procka? Aaa... Właśnie jaki masz procesor, Magda?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Też sie zastanawiałam nad procesorem bo mam kiepski jedyna rzecz która nie była wymieniana od kupna komputera AMD Duron 800 Mhz (coś takego nie jestem pewna bo pisze z pamięci) no ale wcześniej dosyć gra dobrze działała, to nie podejrzewałam że to może być wina sprzętu :1smutny: :1smutny:
Ale skoro to powiedzcie mi, jaki procesor jest najlepszy do simsów, postaram się tatę naciągnąć ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez magda_909 : 16.06.2005 - 17:55 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Owszem procek może się nagrzać ale to nie spowodu Sism2 ale wszystkich aplikacji wymagających większej mocy procka, czyli każda aplikacja 3d nowa itd.
Duron 800mhz nie nagrzewa się tak żeby komp się resetował/ Najszybszą metodą jest format dysku i re-instalka windowsa. Jak to nie pomaga to znaczy że jakaś część, naprzykład zasilacz (zapewne no-name 300w) który zaczyna padać. |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jeśli jednak zaliczyła systemowego blue screena to najczęściej twardziel albo pamięci. Cytat:
|
||||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|