Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.06.2003, 08:02   #1
Katarzynka
Guest

Domyślnie

"The Sims: Gwiazdor to już szósty dodatek wielkiego przeboju jakim są bez wątpienia Simsy. Dzięki niemu nasi podopieczni staną się gwiazdami mody, muzyki i filmu. Staną się osobami publicznymi zyskają sławę i wielkie pieniądze. Po zainstalowaniu dodatku zmieni się nieco widok okolicy; przedewszystkim pojawią się kina, teatry, restauracje i dyskoteki, a także studia filmowe, stacje telewizyjne i domy mody. W większości tych miejsc będzie można podjąć pracę. Nasz Sim będzie mógł stać się piosenkarzem rockowym, managerem, producentem muzycznym, aktorem, producentem filmowym, reżyserem, projektantem mody, bądź samym modelem. W grze pojawią się też zupełnie nowe zawodowy masażysta, wścibski paparazzi oraz kucharz z knajpki sushi, a także centrum kąpieli błotnych i parowych oraz bar tlenowy. Nie zabraknie grupek rozkochanych w swej gwieździe. O tym, że gra wniesie cały zestaw nowych mebli, ubrań, twarzy itp. itd. chyba nie musze wspominać. Dodatek na półkach sklepowych pojawi się zaraz przed wakacjami

Tomek Wiśniewski (Kulpuag)"

Tak było napisane w pewnej stronie o Gwieździe.A teraz polecą pytania.
1.Gdzies tutaj na forum jakas posiadaczka dodatku Gwiazda powiedziała, ze nie ma teatru.A wiec sie pytam jeszcze raz Ale oczywiscie jakis gostek ktory zrecenzowal gre nie ma pewnie bladego pojecia co tam tak naprawde jest skoro najprawdopodobniej nie ma gry.Dobra i jeszcze jedno.Ta osoba ktora ma gre niech mi powie czy wszystko co jest napisane wyzej rowna sie z prawda.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.06.2003, 09:19   #2
Justa
Guest

Domyślnie

To recenzja napisana przed wydaniem wiec nic dziwnego ze przesadzona
:wink:
Sama widzialam taki opis na powaznej stronie i co sie okazuje
polowy wymienionych rzeczy jest do poprawki bo w grze tego nie ma.
(reklama dzwignia handlu :wink: )

stare 10.06.2003, 09:35   #3
Katarzynka
Guest

Domyślnie

Ok.Justysiu to powiedz mi co jest nieprawdą?Aha jeszcze dwie rzeczy:
1.Ściągam z netu Gwiazde.Niestety jest po Angielsku.Jak zmienic gre na Polską (wiem ze gdzies to pisalas ale czy z netu tak sie da/).
2.Wiem ze sa jakies kapiele blotne,z mlekiem,jakies cos z tlenem.Co to wlasciwie daje??
Jeszcze cos malego.Masz moze jakies zdjęcia?Jak tak to błagam na kolanach.Plissssss

Ooooo.Przypomnialo mi sie jeszcze cos Mam naprzyklad meza.Czy jak bede gwiada to jemu tez beda robbione zdjecia i ludzie beda prosic o autograf??

stare 10.06.2003, 10:26   #4
Blinka
Guest

Domyślnie

Kina i teatry :lol: Ludzie trzymacie mnie :lol: :lol: :lol:
No a... dyskoteki!!!!!! Skad to dziwadło? Połowa zmyślona!
A nic nie napisał że tam będą pudelki! Pewnie nie wiedział !!!!!!!!

stare 10.06.2003, 11:42   #5
Justa
Guest

Domyślnie

Jezeli chodzi o zmiane jezyka to proste:
Musisz wystartowac regedit.exe i szukac [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMaxisThe Sims]
tam znajdziesz "SIMS_LANGUAGE"="english" i zamiast angielskiego musisz wpisac "Polish" potem regedit zamknac i wystartowac simsy

A jesli chodzi o te blotne kapiele i co daje:
"Wanna Ponce de Leon Odzyskaj energie mlodosci zazywajac ozezwiajacej kapieli w wannnie Ponce de Leon
ta fontanna mlodosci naszych czasow oferuje kilka rodzajow kapieli-od mlecznej po blotna i mineralna.Splukiwanie za pomoca uzupelniajacej zestaw sonicznej rozdzki oczyszczajacej."
Rozrywka:2
Wygoda:7
(To opis jaki jest kiedy chcesz zakupic ten obiekt.)

A co do meza to nie wiem moje gwiazdy sa jeszcze samotne :wink:

A zdjecia z mojej gry juz umieszczalam na forum zreszta wiecej forumowiczow takze zdjatka ze swojej gierki umieszczalo.

Pozdrawiam

stare 10.06.2003, 12:29   #6
Katarzynka
Guest

Domyślnie

Dzięki!

stare 10.06.2003, 14:31   #7
Fushma
Guest

Domyślnie

pięć gwiazdek... już je mam! jakby co, to się proszę pytać!

stare 10.06.2003, 17:43   #8
Jacky
Guest

Domyślnie

Simka jak je zdobyłaś mi się nie udaje :shock:

stare 11.06.2003, 10:42   #9
Blinka
Guest

Domyślnie

Ja se tara słucham muzyczki z Gwiazdy.

stare 11.06.2003, 14:03   #10
olinka
Guest

Domyślnie

a jak ściągnęłaś simsy????????? :wink: [img][/img]

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania