![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
"The Sims: Gwiazdor to już szósty dodatek wielkiego przeboju jakim są bez wątpienia Simsy. Dzięki niemu nasi podopieczni staną się gwiazdami mody, muzyki i filmu. Staną się osobami publicznymi zyskają sławę i wielkie pieniądze. Po zainstalowaniu dodatku zmieni się nieco widok okolicy; przedewszystkim pojawią się kina, teatry, restauracje i dyskoteki, a także studia filmowe, stacje telewizyjne i domy mody. W większości tych miejsc będzie można podjąć pracę. Nasz Sim będzie mógł stać się piosenkarzem rockowym, managerem, producentem muzycznym, aktorem, producentem filmowym, reżyserem, projektantem mody, bądź samym modelem. W grze pojawią się też zupełnie nowe zawodowy masażysta, wścibski paparazzi oraz kucharz z knajpki sushi, a także centrum kąpieli błotnych i parowych oraz bar tlenowy. Nie zabraknie grupek rozkochanych w swej gwieździe. O tym, że gra wniesie cały zestaw nowych mebli, ubrań, twarzy itp. itd. chyba nie musze wspominać. Dodatek na półkach sklepowych pojawi się zaraz przed wakacjami
Tomek Wiśniewski (Kulpuag)" Tak było napisane w pewnej stronie o Gwieździe.A teraz polecą pytania. 1.Gdzies tutaj na forum jakas posiadaczka dodatku Gwiazda powiedziała, ze nie ma teatru.A wiec sie pytam jeszcze raz ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To recenzja napisana przed wydaniem wiec nic dziwnego ze przesadzona
:wink: Sama widzialam taki opis na powaznej stronie i co sie okazuje polowy wymienionych rzeczy jest do poprawki bo w grze tego nie ma. (reklama dzwignia handlu :wink: ) |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ok.Justysiu to powiedz mi co jest nieprawdą?Aha jeszcze dwie rzeczy:
1.Ściągam z netu Gwiazde.Niestety jest po Angielsku.Jak zmienic gre na Polską (wiem ze gdzies to pisalas ale czy z netu tak sie da/). 2.Wiem ze sa jakies kapiele blotne,z mlekiem,jakies cos z tlenem.Co to wlasciwie daje?? Jeszcze cos malego.Masz moze jakies zdjęcia?Jak tak to błagam na kolanach.Plissssss Ooooo.Przypomnialo mi sie jeszcze cos ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Kina i teatry :lol: Ludzie trzymacie mnie :lol: :lol: :lol:
No a... dyskoteki!!!!!! Skad to dziwadło? Połowa zmyślona! A nic nie napisał że tam będą pudelki! Pewnie nie wiedział ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jezeli chodzi o zmiane jezyka to proste:
Musisz wystartowac regedit.exe i szukac [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMaxisThe Sims] tam znajdziesz "SIMS_LANGUAGE"="english" i zamiast angielskiego musisz wpisac "Polish" potem regedit zamknac i wystartowac simsy A jesli chodzi o te blotne kapiele i co daje: "Wanna Ponce de Leon Odzyskaj energie mlodosci zazywajac ozezwiajacej kapieli w wannnie Ponce de Leon ta fontanna mlodosci naszych czasow oferuje kilka rodzajow kapieli-od mlecznej po blotna i mineralna.Splukiwanie za pomoca uzupelniajacej zestaw sonicznej rozdzki oczyszczajacej." Rozrywka:2 Wygoda:7 (To opis jaki jest kiedy chcesz zakupic ten obiekt.) A co do meza to nie wiem moje gwiazdy sa jeszcze samotne :wink: A zdjecia z mojej gry juz umieszczalam na forum zreszta wiecej forumowiczow takze zdjatka ze swojej gierki umieszczalo. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dzięki!
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
pięć gwiazdek... już je mam! jakby co, to się proszę pytać!
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Simka jak je zdobyłaś mi się nie udaje :shock:
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|