![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Post zedytowany, dodałam nowe "potrzeby" a wykresliłam to co mam xD
Bez zbędnych wstępów....To znowu JA xD Poszukuje/Potrzebuję: ![]() - jakieś plansze do powieszenia na ścianie, do laboratorium lub szpitala ( np. układ okresowy pierw., anatomia człowiek itp.) - długie włosy, dla dziecka w wieku szkolnym ( najlepiej proste,blond ) - komplet ( lub osobno) biała bluzka, spódnica ( najlepiej jakaś ciemna, za kolana) dla dziecka w wieku szkolnym, ( tak...Coś w rodzaju mundurka)* - płaszcze ( dla obu płci, obojętnie, w jakiej postaci, dłuuugie) - bluzkę z krawatem, (dla dwws**, nastolatki i dorosłej Kobiety)* - miecze ( wszelkiej maści ) - średniowiecze ( wiem załorzyłam już kiedys podobny temat ): Meble, ciuchy, akcesoria, tapety...itp. - parę oczu, w których jedno oko ma inny kolor ( np. jedno jest niebieskie a drugie zielone )* - okulary dla dziecka w wieku szkolnym ( takie okrągłe jakie są w grze, ale z białymi ale bez oprawek ) - srebrne i czarne, długie włsoy, dla mężczyzn i kobiet, - suknie o wyżej wymienionych kolorach. - jakąś długą spódnice dla dorosłej simki, najlepiej czarną, ( ale nie taką wonską jak w grze ) - jakąś spódnice dla nastolatki za kolana, - mundur dla dorosłej simki ( wojskowy )* - coś do starej wiejskiej chaty, - pralka ![]() - stroje średniowieczne dla panów i pań ^^ * Eee..<Drapie się po głowie > No to by było chyba na tyle...Wiem, że „troszkę” tego jest...Najprawdopodobniej sobie jeszcze o czymś przypomnę to dopiszę....Wielkie dzięki z góry!!! P.S.Tak wiem, Moja Chora Wyobraźnia się odradza...Xp *Baaardzo mi na tym zalezy... ** Nie chciało mi się już pisać „Dziecko w wieku szkolnym”, i tak to teraz tu na pisałam ![]() Ostatnio edytowane przez Fayy : 01.07.2005 - 10:04 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|