![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Pisalam o tym w poradniku ale niestety niewiem dlaczego niewyswietla mi sie ten temat,wiec postanowilam tutaj.
Jak to sie robi?Tak samo jak fryzury i ubrania?czyli otwieram phothoshopa i body-shop?Bo chce zrobic sobie sama simke na wzor sw.ulubionej modelki,jak inni to robia np.na modthesims.com. PROSZE O POMOC-z gory dziekuje wszystkim ktorzy mi odpisza |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Musisz otworzyć The sims warsztat - bodyshop i wziąć zdjęcie jakiej gwiazdy i odpowiednio dopasowywać policzki, brwi itd. Potem fryzura ubranie i gotowe. Wydaje mi się, że to strasznie trudne
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Taa jasne...oni tam takie niepodobne paskudztwa tworzą... Np. z Alexis Bledel zrobili jakąś wykrzywioną mordę, a ona jest ładna... Można też ściągnąć maskę, która przypomina twarz danego człowieka.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No i to że wybierasz tworzenie Sima i po kolei go tworzysz tak samo jak w grze.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Robisz tak samo jak w grze tylko dajesz simowi cech gwiazdy.Np,płaski prosty nos(Cher),wystajace kosci polczkowe,idealne usteczka,odpowiednie włosy,make up i Cher jak malowana
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Tnz.mam robic wszystko z pamieci?Zadnych przerobek w phothoshopie?(prgrm.graficzny)
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A po co ci photoshop?
I nie z pamięci. Bierzesz gazetę, zdjęcie, lub otwierasz stronę netową na której jest zdjęcie tej gwiazdy i cały czas na nie patrzysz ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie wiem jak chcesz sima w photoshopie robic....oczywiscie mozesz zrobic maske "twarz".Ja sam zrobiłem edynie Marilyn Monroe naazie ni eplanuje wiecej.PZDR
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
no dobra postac juz jest z co z ubraniami tej gwiazdy??
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
10 przykazań sima i użytkownika. | shia | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 38 | 27.04.2005 20:12 |