![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Spróbujcie postawić domek na wzgórzu i obejrzeć go sobie dookoła.
Albo obejrzeć go z parceli sąsiada. Załamka. Rozumiem, że się spieszyli ale żeby tak to wyglądało, Że brak tekstur i kolorów???? Wszystko pływa, ak pijany zając na skuterze? A propos czy wam ten zestaw do karaoke też nawala? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ta
![]() Mam jeszcze takiego buga że jak pytam sima jaka ma prace pojawia mi sie: Pracuję jako &TitleJob |
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak, karaoke nawala niezle i TU jest link do laty...
A z tym widokiem to faktycznie zalamka... Az tak nas olewaja?? Az tak im sie nie chcialo?? ![]() Cytat:
edit: jezeli nie wydadza od cholery latek, to bedziemy musieli sie meczyc z tym gownianym widokiem.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A co się dzieje z tym widokiem? Nie mam nocnego życia więc nie wiem o co chodzi ale z tego co mówicie... naprawde nie ma tekstur? Jak to "wszystko pływa"?
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
n tej stonie: http://shaklin.sh.funpic.org/modules...wcat.php?cid=9 jest patch do obu problemów. I do karaoke i do titlejob ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie pomaga
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() A wracajac do problemu karaoke, to po sciagnieciu patha, owszem Simy spiewaja, ale nierowno ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No fakt trochę pływa widok sąsiadów, ale ma to jedna gigantyczna zaletę:
!!! na słabszych kompach nie zwalnia gry nawet jak sobie ustawie że ma być najwiekszy widok z ozdobami i maksymalnym zanikaniem !!! za to kocham maxis ![]() pomyślcie czasem że nie każdy ma zawsze możliwośc gry na super szybkich, super nowych kompach. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
jestem głupi
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|