Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.09.2005, 18:29   #1
thesims2nastudiach
Guest

Domyślnie SimPe do pupy?:/

normalnie od rana chce mnie szlak trafic normalnie ;/ zainstalowalam sobie SimPe to najnowsze chyba ;/ wiem ze jest po polsku <lol> no i wlaczam simpe i zmieniam sobie w simie no bo byl na 1 roku stodiow i teraz jest na 4 i wlaczam simy z mysla ze sobie swietnie pogram a tu.... gra wolno chodzi i po niecalej minucie sie wylacza i pisze ze aplikacja zostala zamknieta no i nie wiem co mam robic? pomocy!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.09.2005, 18:53   #2
Margierytka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał thesims2nastudiach
no i wlaczam simpe i zmieniam sobie w simie no bo byl na 1 roku stodiow i teraz jest na 4 i wlaczam simy z mysla ze sobie swietnie pogram a tu.... gra wolno chodzi i po niecalej minucie sie wylacza i pisze ze aplikacja zostala zamknieta no i nie wiem co mam robic? pomocy!
No cóż najpierw to trzeba sobie zrobic backup. A jeśli Ty jako laik trenujesz wycinanie ślepej kiszki na żywym pacjencie, to nie dziw się że ci zszedł, kiedy wychlastałeś mu połowę zawartości jamy brzusznej. Wejdź do SimPE, popraw co schrzaniłaś i odpal grę. Jak nie zadziała to sorry - reinstalka.

Ostatnio edytowane przez Margierytka : 18.09.2005 - 21:17
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.09.2005, 20:26   #3
thesims2nastudiach
Guest

Domyślnie

sorka ale ja nawet nie wiem co zchrzanilam ;/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.09.2005, 21:19   #4
Margierytka
Guest

Domyślnie

No - popraw, że sim nie jest na IV roku a nie na I . No chyba, że jeszcze gdzieś grzebałaś. ... Bo jeśli grzebałaś no to możesz powiedzieć papa tej uczelni. Wykasuj ją i załóż na nowo.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.09.2005, 12:52   #5
thesims2nastudiach
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał alia
No - popraw, że sim nie jest na IV roku a nie na I . No chyba, że jeszcze gdzieś grzebałaś. ... Bo jeśli grzebałaś no to możesz powiedzieć papa tej uczelni. Wykasuj ją i załóż na nowo.
czyyyli moze wykasuje simpe i ta rodzinke gdzie grzebalam a w najgorszym wypadku uczelnie? nooo ja juz sama nie wiem :/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.09.2005, 16:33   #6
Emma
Guest

Domyślnie

Skąd masz ten towy SimPe?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.09.2005, 20:25   #7
thesims2nastudiach
Guest

Domyślnie

http://sims.ambertation.de/index.shtml z tej stronki ale nie recze za nigo jest do eee w temacie
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania