Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.10.2005, 13:04   #1
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie aplikacja

mam problem gdy wchodze do niektorych domow w TS2 pisze ze cos tam zostalo uszkodzone i aplikacja zostanie zamknieta i sie zamykaja ( na szczescie to tylko w niektorych domkach ) ale mnie to strasznie wkurza co robic ;(
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.10.2005, 13:54   #2
Ellien
Guest

Domyślnie

Ściągałaś jakieś dodatki z internetu? Najczęściej jest to wina uszkodzonych dodatków. Przenieś folder Downloads w jakieś inne miejsce i spróbuj uruchomić grę. Jeśli nadal będzie wyskakiwał błąd to ewentualnie reinstalka The Sims 2.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2005, 14:06   #3
Vanillienné
Guest

Domyślnie

U mnie też wyskakuje takie coś, i powodem jest brak miejsca na dysku...
Opróżniłam kosz, zrestartowałam komputer i działało.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2005, 16:05   #4
sasha fierce
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Ellien
Ściągałaś jakieś dodatki z internetu? Najczęściej jest to wina uszkodzonych dodatków. Przenieś folder Downloads w jakieś inne miejsce i spróbuj uruchomić grę. Jeśli nadal będzie wyskakiwał błąd to ewentualnie reinstalka The Sims 2.
jest dokladnie tak jak mowi Ellien, to poprostu jakis zepsuty download. Ja bym ci radzila sciagnac specjalny program ktory wykrywa takie uszkodzone dodatki;
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2005, 16:11   #5
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Nasty
jest dokladnie tak jak mowi Ellien, to poprostu jakis zepsuty download. Ja bym ci radzila sciagnac specjalny program ktory wykrywa takie uszkodzone dodatki;
dzieki ale nie mam zadnych dodatkow instalowalam ponownie i nic a miejsca na dysku mam tylt ze szok
;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2005, 18:26   #6
stotkaa
Guest

Domyślnie

mam to samo. :/ zadnych dodatkow, zadnych wirusow/robakow/szpiegow, pelno miejsca na dysku C (ponad 30 gb) i zagrac w simsy niew moge...
dodatkowo gdy wlaczam jakas okolice (tutaj Milowo) pojawia sie zamiast niektorych obiektow takie cos:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2005, 20:30   #7
moniak1993
Guest

Domyślnie

Ile masz ramu?! ja mam mało za mało ramu i mi NZ nie odbiera i własnie wyskakuje takie coś xP :fist: :fist:
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania