![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wiem ze to jusz pisałem w innym temacie, ale nie wiem gdzie to podczepić
Chcę kupić dodatek "na studiach". Nie jestem jednak pewien, czy będzie mi działać. Chcę grać w rozdzielczości 800x600. Konfiguracja mojego komputera to: Intel Pentium4 1.80Ghz; Karta graficzna ATI Radeon 7500 64Mb (chyba obsługuje T&L); 256 MB pamięci RAM;. OPROGRAMOWANIE: Windows XP Professional bez SP; DirectX 9.0c; Oryginalna gra The Sims 2 P.S. TS2 działa mi gładziutko na 800x600:-D Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Nie chcę tracić pieniążków jak ni będzie mi działać :1smutny: :1smutny: :1smutny: Ostatnio edytowane przez Bartas : 07.11.2005 - 17:46 Powód: Musze coś zminić |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ati Radeon 7500 - dobrze 256 mb ram - źle ![]() ![]() DirectX9 - dobrze Orygianalna Sims2 - dobrze Gra ci pójdzie. Grać ci będzie się w miarę komfortowo, ale jak już mówiłem, lepiej posiadać więcej pamięci Ram. Jezeli masz pieniądze, dokóp pamięć Ram (wtedy gra będzie działać doskonale, pięknie i płynnie) a jeśli nie masz pieniedzy, będziesz musiał pogodzić się z "lekkim" przycinaniem gry, chyba że uwstawisz opcje na niskie, gra będzie chodzić tak jak byś miał 512 MB Ram. Ps. warto kupić ten dodatke, jest EXTRA! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Cieszę się, że tak uważasz. Ja tez lubie ten dodatek. Tyle o nim czytałem! Co do gry gram na 800x600 i niskich detalach....
A czy na tych detalach będzie mi działać NOCNE ŻYCIE? Ostatnio edytowane przez Bartas : 07.11.2005 - 17:59 Powód: musze coś dodać |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Tak, przynajmniej mi działa =3. I zgadzam się z Simkiem, bardzo się tnie... A Nocne Życie jest troszke gorsze od NS, ale też fajne.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|