![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
mam sobie kościdlę. każę jej posprzątać i simowie idą spać. włączam prędkość na 3 i czekam do rana. rano patrze a Kościdla stoi i stoi i nic nie robi.każę simowi odesłać ją do komody. sim jest w połowie drogi i staje w miejscu a polecenie w górnym lewym rogu znika. naciskam na kościdlę i pojawia sie napis że nic nie można zrobić. kościdla wygląda jakby spała (?) na stojąco????????????
![]() dlaczego tak się dzieje? potem czekam kilka godzin naciskam na nią i znowu nic. w końcu ją spzedałam i kupiłam nową kościdlę. po kilku simowych dniach 2 kościdla zachowuje sie tak samo....... ![]() o co chodzi? co się dzieje? :wacko: |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie wiem co się dzieje, ale żeby nie kupować co chwila nowej możesz użyć kodu MOVE_OBJECTS ON. ( okienko kodów otwierasz ctrl+Shift+B ). Wchodzisz w tryb budowy lub kupowania i poprostu klikasz na kościdlę i ją sprzedajesz. ^_^
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja ma tak samo ale 3 jest jakas lepsza te dwie ustawiłam se jako ozdoby
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
no dobrze...no to ja za karzdym razem ją sprzedaję i kupuję nową ale czemu cos takiego mi się dzieje? może ona się zacina? (ta kościdla)
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Raz mi się zablokowała tylko dlatego ,że w drzwiach stał sim i nie mogła wyjść na zewnątrz. Nie wiem dlaczego one się blokują. Może to czarna magia
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
czarna magia albo blad w grze :/
#7 |
Guest
|
![]()
a mi raz stanęła w ogrodzie i zaczęła przecząco kiwać głową... nie wiem o co mogło jej chodzić, ale wyglądała na zmęczoną (ach, te biedne kości
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ale wam przynajmniej troche sprząta a mi zanośi do domu tylko gazety lub je wyżuca i ic więcej.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja z moją nie mam problem
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja z moja nie mam problemu ale raz tak zacieła mi się simka i goście ktozy do niej przyszli. Dopiero po 2 godzinach simowych zaczeli sie ruszac!
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|