![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Fajny domek.
Łazienki mi się nie podobają . Reszta spoko 8/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Dom zewnątrz jest ładny, ale basen jest za duży. Wewnątrz jest ładnie, ale ciemno i gdzie nie gdzie pusto na ścianach, np. w sypialni rodziców i córki. Trudno będzie ocenić mi ten dom, ale spróbuję.
*** Podsumowując, dom jest nawet ładny, i jest w moim ulubionym stylu. Ogród nie wyszedł Ci zbytnio, a w środku jest trochę pusto. *** OCENA 8/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ogród bardzo ładny - wydaje się że to jakiś ciepły kraj bo palma
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nawet ładny dom, ale wygląda jakoś tak sztucznie i łazienki jak w hotelu arabskim, ale reszta ok
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ciekawy projekt lecz tak jak koleżanka wyżej(Tonetti) jest pusto w niektórych miejscach i drażni mnie też kolorystyka brakuje mi ciepłych kolorów tak to domek bardzo ładny 9/10!!!Pozdrawiam!!!
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
bartek0101 - jestem chłopakiem!
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Fajnie, że są jeszcze takie osoby na forum, które prezentują swoje domy, które zamieszkuja ich simowie- za do daje duży plus.
Oceniając dom to bryła wyszła Ci dość fajnie nie jest ona monotonna i klockowata. Co no wnętrza do wydaje mi się, że w domu brakuje "życia" za dużo odcieni bieli a za mało zieleni. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
thx za ocenki.
Teraz własnie buduje następny dom już go buduje drugi dzien myślę, że będzie wam się podobał. Pozdro |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Agassi pamiętaj nigdy się nie spiesz z budową domu, bo wtedy efekty są marne. Najlepiej podejść do tego na spokojnie i starać się dopracowywać go w karzdym calu.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|