![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
Kiedy chcę graćw simsy i gdy jestem tam gdzie się ładuje już prawie koniec.... to wyskakuje mi okienko windowsa i pisze "Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta" :1smutny:
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Powiedz mi złotko,jakie masz parametry kompa? gra jest orginalna? i jakie masz dodatki? i przy ktorym dodatku Ci to wystepuje??
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Gra oryginalna, dodatki z netu w normalnych simsach mi to wystepuje,a parametry nie wiem... jeśli chodzi szybkość komputera
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wejdz na pulpit i kliknij 2 lub 3 klawiszem od myszki na MOJ KOMPUTER i kliknij "własciwosci" następnie wyskoczy Ci okienko z parametrami kompa. Przepisz wszystko co tam widzisz albo skopiuj.
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
System:
Microsoft Windows XP Professional wersja 2002 Dodatek Service Pack 2 Zarejestrowano dla: none 55034-642-5926024-23610 Komputer: AMD Sempron(tm) 2800+ 2.00 GH.z 512MB RAM Coś takirgo tam pisze :con: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No kompueter masz cool. Moze płytka jest porysowana? ogladnij płytke... a i jeszcze jedno..... masz dodatki z neta posciagane? jakies patchy/hacki i inne?
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Mamdodatki z neta ale hacków i patchów nie mam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Przenieś folder Downloads w jakieś inne miejsce na dysku i sprawdź czy nadal będzie sie pojawiał ten błąd. Jeśli nie, to znaczy że posiadasz jakiś lewy dodatek. |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|