![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
czy znacie takie coś(nie wiem co to jest) ze moge mieć przyjacół bardzo duzo ,nawet tyle ile znam osób kozystałam juz s kodu boolprop testingcheatsenabled true ale to za mało pomocy ;(
za pomoc dziękuje |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Też szukam, to był obraz jakiś ale jak tooooooo sie nazywało?! A btw polecam też Insimenator (modthesims2.com)
EDIT: MAM ^^ Merola's MultiPainting ![]() http://forum.thesims.pl/showthread.php/?t=13515 Ostatnio edytowane przez TyrexVasim : 03.12.2005 - 11:19 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
ten obraaz tez mam i byłam na linku nieznalazłam nic o przyjacielach zeby mi dodawało przyjaciół
a moze ja taka ciemna jestem?? ;( |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wpisujesz do okienka kodów
boolprop testingcheatsenabled true i klikając na skrzynkę przytrzymując Shifta klikasz "make me own everyone" czy coś takiego i znasz całą okolice włącznie z miastowymi i NPC`ami (opieka społeczna, króliczki towarzyskie, fachowcy(...)) :* pa |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Make a lot of friends czy jakoś takiego będzie albo like albo friends występowało
![]() BTW: Mimi, jeśli piszesz wszystkie prawa zastrzeżone to mam prawo poprosić cię o okazanie na to dokumentów ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
ale mówiłam zze to za mało jak wpisuje kod znam wszystkich i dodaje mi tylko 4 przyjacół w tym rodzine a ja chce jakić przydmiot ze jak na niego klikne to dodaje mi duuuuuuuuuuuuuuuuuuzo przyjaciół
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
hmmm... a może tyle osób znasz? albo tyle tam mieszka... nie wiem
:* Martencja |
![]() |
![]() |