![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Skoro nie wiesz jak pomóc to nie pisz wcale ...
kamillio byc może to błąd w grze, spróbuj na nowo zainstalować simy a może masz dodatki z neta ? |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
1.instalowalem z 10 razy i nic
2.nie instalowalem zadnych dodatkow ;( Ostatnio edytowane przez kamillo : 04.11.2005 - 16:03 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Zainstaluj inne sterowniki do swojej karty graficznej.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
nic z tego.zainstalowalem sterowniki, wlonccczylem simsy2 i nic.tak samo jak wczesniej.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mam taki sam problem, i to nie jest wina płyty! Wymieniałem w serwisie i nic, wymienialem stery też nic! Teraz moze jak kupie Na Studiach to będzie dobrze :con:
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
rainne edit: wycinaj obrazki z cytowanych postów. ok, natępnym razem usunę, ale zapomniałam dodac, że stało się to po tym jak Dagusia wyprowadziła sie z domu z chełmem mądrości na głowie... Ostatnio edytowane przez Domcia_319 : 07.11.2005 - 11:14 |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
za pierwszym razem mialem pirata i wszystko było dobrze.potem miałem orginał
i tak już było... :1smutny: domcia!morzesz mi napisać na gg:8837602 berata edit: Naucz się edytować posty. ![]() Ostatnio edytowane przez berata : 07.11.2005 - 16:19 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja tak miałem jak bawiłem sie podłogom
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
;( prrroszę!niech ktoś cię ulituje!ZNUDZIlA MI SIĘ taka gra!!!I już nie mam w co grać!!!! :1smutny:
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
the sims 2 bardzo duży problem!!!!!! | michalinka888 | The Sims 2: Problemy z grą | 9 | 23.10.2005 18:34 |
Duży biust | Sabina i Patrycja | The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć! | 2 | 09.07.2005 21:22 |
DuŻy pRoBlEm | Bartek12 | The Sims 2: Problemy z grą | 3 | 20.03.2005 16:26 |