![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Moja kolezanka ma od dziś neta i wyslałam jej kilka fryzur na pocztę. Ale zamist fryzur ma głowy królików! wiem ze taki temat był ale wyszukiwarka nie znalazła. Co mam robic, jak jej pomoc? - ona by sie tu zarejstrowała ale sie nie zna zbytnio na stronkach. I ja jutro chce do niej isć i jej pomoc! prosze pomozcie!!!!!!! - to byly takie ładne fryzury.....
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wysłałaś jej widocznie meshy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
meshy czyli kształtów?!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mesh to inaczej kształt...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
zebym tylko wiedziala ktory jej kształt wysłac..
Edit : Mojej kolezance ale z innego forum tez wysłałam i ma te głowy krolicze tez ![]() Ostatnio edytowane przez moniak1993 : 03.12.2005 - 16:33 |
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 13
|
![]()
a ja mam czasem glowy krolikow, jak sciagne fryz do ktorego potrzebne jest NS i NŻ...a ta twoja kolezanka ma te dodatki?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Sciągnęłam sobie kilka nowych fryzurek Po 2 uruchomieniach gry wszystko było OK ale ostatnio patrzę a tu zamiast fryzur różne dziwne rzeczy: i głowy królików i lam i krów a także jakies takie dziwne kwadraty. Wiem, że to problem z brakiem meshy ale... Nikt się do mojego PC nie dotykał.. Na poczatku te meshe działały a teraz nie, czemu?
No i następne pytanie: jeśli usune wszystko z downloads to czy te rodzinki w których były nowe fryzury w ogóle sie otworzą? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|