![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dzisiaj kupilam sobie the sims 2 na studiach. zainstalowalam, wlaczylam i... pokazuje sie plansza " The Sims 2 Na Studiach - dodatek do gry" (to to miejsce gdzie sie laduje. Dochodzi do ladowania pliku "Nasycanie kawą ciała studenckiego" i dalej sie nie chce ladowac. stoi w miejscu. czekalam chyba z godzine i sie nie zaladowalo. wszystkie inne programy mam pozamykane i plyta nie jest uszkodzona! reinstalowalam i to tez nie pomoglo! nie mam dodatkow z neta! pomocy!
![]() Ostatnio edytowane przez lulka : 10.01.2006 - 12:47 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
POMOCY ! PROSZĘ WAS! DOPIERO WCZORAJ ZACZĘŁAM GRAĆ W SIMSY 2 I GRAŁAM ZALEDWIE GODZINĘ! JEŚLI MI NIE POMOŻECIE DZISIAJ NIE ZAGRAM SOBIE W NA STUDIACH TYLKO W PODSTAWOWĄ WERSJĘ GRY I CO GORSZE 80,00 ZŁ PÓJDZIE NA MARNE
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Może masz wirusy? Radziłabym Ci sprawdzić.
Lub po prostu za mało miejsca na dysku ![]() Pozdrawiam ![]() Kadma |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hej kadma! wirusów nie mam bo sprawdzalam przez antivira a na dysku mam 11GB wolnego miejsca wiec chyba nie to.... moj komp:
Karta Grafiki: Nvidia GeForce 6200 Procesor: Intel Pentium 4 Ram: 512 Cos jeszcze? POMOCY! |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hm, a może wadliwą płytę, lub porysowaną ci sprzedali?
|
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
cóż.......ja tak miałam jeszcze za czasów simsów 1
naprawiło się po khem....wymianie kompa (oczywiście nie wymieniłam tylko ze względu na to-po prostu był stary i zawirusowany ;p) |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
zamknij aplikacje dzialajace w tle i antywira
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Problem rozwiązany! Wymieniłam grę na nową i wszystko działa jak należy! Nareszcie mogę sobie pograć w The Sims 2 Na studiach
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|