Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.07.2007, 18:38   #1
Kuba_xD
Guest

Domyślnie "Dom na Spokojnej" [BRAK ZDJĘĆ]

Zrobiłem kolejny domek, który moim zdaniem nadaje się do pokazu publicznego
Wnętrze uważam za udane, a przede wszystkim jestem zadowolony z ogrodu. Jednak to Wasze oceny i opinie są najważniejsze, także zapraszam do komentarzy Zdjęć przedpokoju i garderoby nie daje, widać je na rzucie

To na tyle Mam nadzieję, że podobało się Czekam na ocenki i komentarze

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:19

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.07.2007, 08:20   #2
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9
Domyślnie Odp: "Dom na Spokojnej"

bardzo ładny tylko bryła troszke mi nieodpowiada ale i tak ładnie wnętrze jest przepiękne te dobrane kolory najbardziej mi się podoba salon jest w bardzo ciepłych kolorach

za bryłe daje 5\10
za wnętrze daje 10\10
Wielebny jest offline  
stare 04.07.2007, 10:21   #3
kornelia911
Guest

Średnio mi się podoba..
bryła za klocowata..
Wnętrze może być, ale gabinet za jasny.. i ta podłoga;/
Ogród nawet fajny, ale za ciemna trawa.. i trochę tam pusto..

stare 04.07.2007, 10:25   #4
karolcia_1995
Guest

Wink Odp: "Dom na Spokojnej"

Dom mi sie bardzo podoba i zgadzam sie ze ogrod ci wyszedl.

stare 04.07.2007, 11:20   #5
MilQa
Guest

no dobra
Bryła: zapytam wprost, czemu ona jest 2kolorowa? mozna laczyc kolory elewacji ale nie tak, zazwyczaj np. jasniejszy daje sie we wnekach, a ta wneka gdzie mozna bylo to zrobic jest wlasnie inaczej. ktory z tych kolorow byl wiodacy dla bryly bo nie wiem... jesli dodatkiem mialy byc te ceglane elementy to tak na szybko pasowaly by tam gdzie wejscie, chociaz ja dokonalabym wyboru miedzy tymi dwoma opcjami wykonczenia elewacji reszta bryly nawet nawet.
Ogród: niezły,widac ze nad nim pomyslales, ale gdyby dzialka byla mniejsza efekty bylby lepszy czemu trawa wam sie nie podoba? zdrowa, koszona systmatycznie, dobra odmiana trawy moze miec taki kolor.
Kuchnia: zdecydowanie jedno z 2 moich ulubionych poieszczen w tym domku, moje kolory i ladnie tam.
Salon+ jadalnia: bardzo ciepłe pomieszczenie, podoba mi sie stolik w salonie, ale jakos nie bardzo regał tzn. jego kolor, wylamuje sie od reszty. calkowity efekt generalnie bardzo dobry.
Gabinet: nie moj typ kolorystyczny, podloga jakos nie pasuje...przybornik i półka z książkami zdecydowanie ładne, być może gdyby podloga byla inna reszta bardziej by do mnie przemawiala, ale nie jest zle, widzialam duuzo gorsze
Pokój nastolatki: fajne cieple zestawienie, tylko biureczko mi przeszkadza.
Łazienka: i tu mam problem, bo jest strasznie jasna, ale to jest moje zboczenie, lubie laczenia kolorow. zaznaczam ze mi sie podoba tylko jakos kolorystyka do mnie nie przemawia. aha, co to za zielone plamy nad wanna ?
Przedpokój: pusto, baldo, dodaj tam cos
Sypialnia: noo moj drogi, za taki pokoj wybaczam lazienke to moja sypialnia ! o takie laczenia mi chodzi, swietnie, podobnie jak kuchnia.
generalnie to mi sie podoba, moja ocena 8.5/10
P.S. ja zawsze z tymi kolorami, nie przejomwac sie za bardzo. no chyba ze ktos chce miec 10/10

Ostatnio edytowane przez MilQa : 04.07.2007 - 11:27

stare 04.07.2007, 11:20   #6
lithium
Guest

dom fajny, chociaż nie pasuje mi ściana w kuchni do podłogi w salonie (pomarańcz -bordo) ale wiesz, ja mam spaczony gust. tam gdzie w gabinecie bodajże jest zdjęcie białej kanapy to jakoś tak pusto (może jakiś obraz by się przydał?). a pokój nastolatki jest najlepszy, jakoś tak miło mi się kojarzy ogród też całkiem fajny. dałabym 8/10

stare 04.07.2007, 11:35   #7
Kuba xD
Guest

Dziekuje za komentarze

Ogrod ma duzo wolnej przestrzeni, ale o to mi miedzy innymi chodzilo, zeby bylo duzo zieleni, ale i przestrzeni. Do np. rzucania sie balonami z woda, czy sniezkami, lub na imprezke ;D

Szczerze mowiac tez najbardziej zadowolony jestem z kuchni, potem z sypialni i pokoju nastoltaki Gabinet mimo wszystko uwazam za udany. I to jest wykladzina. Wiem, moze zbyt szara, ale mi sie nawet podoba. Takie najczesciej sa biurach, gabinetach

Głownym kolorem bloku jest kremowy. Mi pasuje takie zestawienie. Widzialem podobne na projekcie domu, wiec tak tez mozna

Dziekuje za wszystkie komentarze I CZEKAM NA NASTEPNE. PzdR.

stare 04.07.2007, 11:47   #8
MilQa
Guest

ja nie widzilam takiego, no chyba ze ktos lubi dzielic sobie dom na pol. i pytam co to za zielone plamy na wanna??

stare 04.07.2007, 11:57   #9
Kuba xD
Guest

To nie plamy, tylko kawałek rosliny przebijajacej sie przez sciane... nie lubie jak to sie robi No, ale wszyscy wiedza, ze Simy maja pewne niedorobki.

CZEKAM NA DALSZE KOMENTARZE

stare 04.07.2007, 12:06   #10
karolina_rock
Guest

Mi się ten domek podoba. Użyłeś tu rzeczy maxisowskich, których ja osobiście nie lubie. Ale tobie to wyszło świetnie i daje ci 10/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania