![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
* nie ten dzial
* http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=15007 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
I ty się dziwisz, że na geforcu 4 wieszają ci się Simsy? Też kiedyś takiego miałem - istna tragedia.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Albo to jest spowodowane tym greforcem 4 lub jesli masz duzo dodatkow albo jak grasz to moze wyłącz wszystkie programy działające w pasku zadań i zobacz rezultat.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
...stara karta. Może nie mam dużo lepszej, ale mi simsy śmigają. Mam Geforce 5. A to, że się tną może być pamięciom RAM spowodowane. Ja mam 512.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ta, pamięcią. Pewnie tylko chciałeś się pochwalić, że masz tyle. Przecież napisał, że ma 512! Połowa moich kolegów (ale nie ja) ma od 768MB do 1GB.
Do autora: czy nie eksperymentowałeś z antyaliasingiem i nie pociągnąłeś suwaka do końca? Bo to czasem ma niezbyt pozytywne skutki... |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
moze cos innego pracuje w tle i obciaza kompa |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dokładny model tego geforce'a (jak z końcówką MX współczucia, jak z końcówką TI ok)
pozatym jakie stery masz? jaki windows ? jak masz stare stery to spróbuj zainstalować nowsze: www.nvidia.pl W którym momencie się wiesza? czy wiesza się kompletnie, czy leci np. muza a obraz "staje"? Miałem tak na swojej byłej grafie gf 3ti, winą okazały się stare stery. (muza leci, obraz ani rusz). |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|