![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Niestety prawdziwych zwierzaków nie ma ;( Widziłama jedynie na Modthesims figurki . Wiem , to nie to. Też bardzo chce mieć takie zwierzaki ale sobie poczekamy...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Po pierwsze,trzeba się zarejestrować,bezpłatnie, przy okienku logowania na górze jest napis Register for Free
Po drugie chomika możesz ściągnąć za darmo tylko wtedy jak będzie dostępny w przedmiotach udostępnionych za darmo do ściągnięcia,(no chyba że zapłacisz za dostęp do wszystkich przedmiotów na tej stronie) A po trzecie mam tego chomika i mogę Ci przesłać ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wyślij na e-mail [email protected] PLISKA!!!! PROSZE MUSZE TO MIEĆ!
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jak ja bym chciała mieć tego chomiczka, błagam wyślij mi go!!! Moje gg 1955169 mój mail [email protected] proszę!!!!!!!! Chce chomiczka!!!!!! Nie umiem go ściągnąć błagam na wszystko, wyślij mi go!!
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Chomik już został wysłany.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Tysia83 chomik doszedł, ale nie wiem czy się wgrał, bo nie mogę go znaleźć, w jakim on jest dziale, bo patrzyłam we wszystkich nawet w fotelach i nie było
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
hmmm...o ile dobrze pamiętam to chomik był w dziale nauki,gdzie są biblioteczki z książkami,szachy itp. tylko ze chyba żeby było go widać trzeba w tym dziale nacisnąć ten znaczek gdzie pokazują się wszystkie przedmioty
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|