![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Sadze ze mi sie udal...oprocz bryly,taka zwykla jakas...
Zapraszam do oceniania,jesli ktos chcialby sciagnac (watpie ^^),domek jest spakowany razem z simka,jest dosc duzy,przez dodatki... Zaczynajmy _______________________ __________________________________________________ _________________________ Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 11:18 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ładny, podoba mi się. przepraszam, że tak mało powiem, ale idę się kłócić z chłopcikiem *,* 8/10.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
faktycznie, dodatki masz fajne. a dom? w tym natloku nawet nie zwrocilam na niego uwagi
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
bardzo fajny, na luzie
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
okropne ściany. wszędzie ;x
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Domek moze być, ale jest zdecydowanie nie w moim stylu. Nie przepadam za szarym, a tutaj jest jego dosyć dużo. I nie podobają mi sie te płotki na zewnątrz.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
E tam, nie znacie się. Dom nie jest ani za duży, ani za mały - w sam raz - śliczna kuchnia i salonik, oryginalna łazienka. Fantastucznie umieszczony basen - to zejście jest urocze. Domek naprawdę jest bardzo udany i funkcjonalny. Nie ma zbyt wielkiego zadęcia jak niektóre produkcje sayi czy Eveline.
Myślcie sobie co chcecie - własnie go ściągam! A ściągam z sieci gotowe domy z rzadka - można powiedzieć - wręcz wcale. To chyba mój 3-ci download. Ostatnio edytowane przez Margierytka : 01.04.2006 - 09:45 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Śliczny bardzo mi się podoba uwielbiam nowoczesne domy. Jedynie nie pasuje mi płotek a tak to cudo.
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
nie mam zwyczaju się rozpisywać więc odrazu powiem, że dom jest boski, podoba mi się szczególnie basen w środku
![]() pozdrawiam. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Cudny*)Najbardziej podoba mi się ten basek w pokoju i szklana ściana w jakimś momencie.I wogóle wszystko nowoczesne dobrze ze sobą zgrane 10/10
PS chciałabym ściągnąć tylko niewiem jakie masz dodatki do TS |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|