Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.01.2006, 17:59   #1
czarnapaula
Guest

Post Jak się pozbyć telefonu komórkowego Sima ???

Hello!

Mam problem ponieważ nie chcę juz aby moj Sim mial przy sobie komórkę :con: Czy jest jakis sposób aby się jej pozbyć?

Nie chce jej juz dlatego, ponieważ po zastosowaniu kodu boolProp testingCheatsEnabled true który sprawił, że wszyscy mieszkancy Werony stali się przyjaciółmi mojego Sima, no i teraz przez caly dzien i noc wydzwaniaja do Niego na ta komorke & domowy i ani spac nie mozna ani nic Przebieralam Go w pizame, bielizne, a i tak ta wredna komorka ciagle przy nim jest! Probowalam Ją już nawet sprzedać tam gdzie ją kupiłam, ale nic z tego :wacko:

BŁAGAM POMOŻCIE! JEST JAKIS SPOSOB ???

Z góry dziekuje i pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez czarnapaula : 30.01.2006 - 18:29
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.01.2006, 18:11   #2
miki2207
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał czarnapaula
Hello!

Mam problem ponieważ nie chcę juz aby moj Sim mial przy sobie komórkę :con: Czy jest jakis sposób aby się jej pozbyć?

Nie chce jej juz dlatego, ponieważ po zastosowaniu kodu boolProp testingCheatsEnabled true który sprawił, że wszyscy mieszkancy Werony stali się przyjaciółmi mojego Sima, no i teraz przez caly dzien i noc wydzwaniaja do Niego na ta komorke & domowy i ani spac nie mozna ani nic Przebieralam Go w pizame, bielizne, a i tak ta wredna komorka ciagle przy nim jest! Probowalam Ją już nawet sprzedać tam gdzie ją kupiłam, ale nic z tego :wacko:

BŁAGAM POMOŻCIE! JEST JAKIS SPOSOB ???

Z góry dziekuje i pozdrawiam
!. Po włączeniu tego kodu (boolProp testingCheatsEnabled true) klikasz z shiftem na sima który ma stracić komórkę i jest tam opcja "remove cellphone".
lub (jeśli masz TS2 NŻ)
2. Telefon komórkowy jest jako obiekt w zakładce gdzie simy przenoszą przedmioty - wystarczy go wyjąć i stasować.
PZD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.01.2006, 18:16   #3
czarnapaula
Guest

Cytat:
Napisał miki2207
!. Po włączeniu tego kodu (boolProp testingCheatsEnabled true) klikasz z shiftem na sima który ma stracić komórkę i jest tam opcja "remove cellphone".
lub (jeśli masz TS2 NŻ)
2. Telefon komórkowy jest jako obiekt w zakładce gdzie simy przenoszą przedmioty - wystarczy go wyjąć i stasować.
PZD

Niestety nie mam Nocnego Życia
A jesli moge prosic o bardziej szczegolowe wyjasnienie 2 opcji bo nie bardzo rozumiem co mam zrobic Nie mam pojecia o jakiego rodzaju zakladke chodzi i gdzie ten telefon sie znajduje Prosze o podpowiedz!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.01.2006, 18:40   #4
miki2207
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał czarnapaula
A jesli moge prosic o bardziej szczegolowe wyjasnienie 2 opcji bo nie bardzo rozumiem co mam zrobic Nie mam pojecia o jakiego rodzaju zakladke chodzi i gdzie ten telefon sie znajduje Prosze o podpowiedz!
Nic dziwnego że nie wiesz o jaką zakładkę chodzi, bo ta obcja jest w TS2NŻ! Sim może nosić dowolne przedmioty przy sobie (jest na to zakladka tam gdzie w poprzednich dodatkach kupujesz przedmioty za punkty aspiracji - ale TYLKO W TS2NŻ). Pozostaje ci tylko sposób nr.1. PZD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.01.2006, 18:43   #5
goryczka2
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał czarnapaula
Plecak jest w Nocnym Życiu

edit: miki mnie ubiegł
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.01.2006, 19:31   #6
czarnapaula
Guest

ThumbsUp

Aha oki dziekie wielkie Bo już sie zakrecilam i myslalam ze to NŻ dotyczy tego 1 sposobu Zaraz wlaczam i się pozbywam tego uciążliwego przedmiotu

Pozdrawiam cieplutko i jeszcze raz dziekuje za pomoc!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania