![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam
![]() Potrzebuję takiej ścianki (patrz wyżej). Obrazek został wykonany do innych celów, ale to chyba nie ma znaczenia. Dowiedziałem się, że ta ścianka widnieje na stronie 4-ever Sim Fantasty, ale ja jej tam nie znalazłem (co nie oznacza, że jej tam nie ma). W dodatku ostatnio wyczyściłem prawie całą stronkę a tej ścianki nie mam (wyczyścić - ściągnąć wszystkie dodatki) Chciałbym też poprosić o inne niskie ścianki (Najchętniej z nowymi mesham, bo lubie recolorować... chociaż chwiliwo bawię się w włsne meshe, ale też mi nie wychodzą... cały ja...) MTS2 wyczyszczone i przeszukane we wszystkie strony świata. Dziękuje i chwalę wielce ludzi któży tu pomagają. Którym się chce pamiętać stronki itd. Czapki z głów!! UN Mnie akurat się nie spieszy... ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Niskie ścianki są w Nocnym Życiu. A jak nie masz nocne zycie to tutaj jest poradnik jak zrobic nizsza scianke http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=20850
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Skrzypek, nie jezdzij mi!!
Upokorzenie... Sorki, ale znam spis poradników na pamięć i mam NŻ. Naprawdę mnie nie znasz i masz mnie za takiego idiotę, co by na to nie wpadł?! A nie wiem czy wiesz, tej ścianki nie ma w NŻ. Ale to szczegół. Takie ścianki można ściągnąć. I meshe i recolory. Nie dajesz wiary - www.modthesims2.com i przeszukaj. Chodzi mi o recolory i meshe INNYCH ścianek niż w NŻ. Dziękuje, widać piszę do rzeczy (Albo wy nie czytacie ze zrozumieniem...) Sorki, nie obraźcie się, tak mnie jakoś naszło... UN EDIT: Już wiem. Masz poprostu napieszanie w głowie od tych miliardów głupich postów "Chcę niższe ścianki, nie mam NŻ" Rozumiem cię... |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wiesz ja nie chciałem cię upokorzyć tylko pomóc. I nigdy nikogo byłbym nie upokorzył bo to jest wstrętne hamstwo, ale i tak z forum wszyscy na mnie jadą.
Myślałęm że Ci pomogę . . . a za takie coś co mi powiedziałeś . . . P.S. Nie myślę że jesteś idiotą!!! Z postów i tematów twojego autorstwa wynika że jesteś ineligentym chłopakiem i nigdy tak o tobie nie pomyślałem . . . |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Skrzypek... weź, no co to, nawet se zażartować nie można. A jeśli cię to dotknęło, to wielce przepraszam.:slap: I dziękuje za dobre chęci... I jeszcze raz przepraszam...:1smutny:
UN:con: Dziękuje za pochlebstwa, i sądzę tak samo o tobie... :tu: Ostatnio edytowane przez UnknowN : 25.01.2006 - 21:01 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Adam sam sie przyłącze do tego ok>?
a ze strona dalem se spokuj ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Znalazłam!Ta ścianka jest na 4esf,w kuchniach-kuchnia 5-kuchnia jest płatna,ale ścianka jest jako freebies-darmowa
![]() Poza tym na 4esf w sypialniach,tez w platnej nr 8 jest pół-scianka darmowa ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez saya : 25.01.2006 - 22:20 |
||
![]() |
![]() |
#9 | |