![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oto mój pierwszy domek, więc proszę o wyrozumiałosc.
Domek z zewnątrz: Salon: Kuchnia: Jadalnia: Łazienka (beznadziejne ujęcia, bo jest za mała :/ ): Sypialnia: Ogród: Balkon przy sypialni: Bryła w nocy: Widoki z góry: parter I pietro Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 12:31 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Super bomba ...jak na pierwszy raz to ja ci zazdroszcze...
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oprócz opchania dodatkami nie widzę tu nic wartego uwagi. Kiepski 2/10
#4 |
Guest
|
![]()
Jak na pierwszy House...to nie jest źle...
![]() Może salon taki beee....ale czekam na inne domy 6/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Straszna anna wchodzi i cóż...
Bryła - nie jest zła, duży plus za duże okna (lubię takie) 9,5/10 Wnętrze - podłoga w salonie coś mi nie leży ogulnie w całym domu pusto aż za pusto. 8/10 Ogród - jest całkiem niezły chociaż większą jego część zajmuje staw. 8/10 Całość 25,5/30 (5-) ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jeśli chodzi o salon to podoba mi sie drugie zdjęcie.Bo na pierwszym faktycznie trochę dużo roslin
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No dobra...
Jak na pierwszy dom to bardzo fajnie, ale nie podobają mi się te podłogi w jadlani i kuchni oraz łazienka... Jest taka trochę dziwna... Nie wiem, dlaczego... Wydaje mi się , że jest za pusta jak na taką wielkość... Ale bardzo fajny domek ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nu nu nu... Jadalnia najbardziej mi się podoba... Fajne krzesła i stół...
![]() Pozdrawiam *ineyasha* |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ładny domek, ale troche zbyt duży. Nie lubie takich wielkich domków. Ogród również ładny, choć posadziłabym wiecej krzaczków i wyeliminowałabymte kwiatki wokół jeziorka.. Minus za to, że wnetrza wypchane są dodatkami z netu. Najbardziej przypadła mi do gustu jadalnia i w części sypialna. Reszta taka przytłaczająca. Kuchnia może być.
Ogółem 7/10 jak na pierwszy to całkiem, całkiem. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się,że za dużo dodatków z neta :con: Ta trawa jest sztuczno zielona
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|