![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
[CENTER][B]po nieudanym domku i wieelkiej porażce przedstawiam mój nowy domek. Błagam nie komentujcie bryły-nie umiem jej robić....
Baardzo proszę o ocenki. Dziękuję i pozdrawiam.
![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 12:49 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jestem pierwsza haha!Bardzo ładny domek!9/10.Nie podobał mi się tylko ten mur w kuchni,mogłaś dać pół ścianki
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Katio... Ja nie mam półścianek. Mam tylko podstawową grę. Półścianki są w dodatku Nocne życie...
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Już Ci mówiłam - domek śliczny =) Ale faktycznie ten murek w kuchni nie wygląda za fajnie xD 10/10
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mi się podoba murek w kuchni
![]() Super ![]() Mam tylko jedną uwage: Podwórko jest troche zabardzo przepełnione. Śliczny: 9,5/10 ![]() Ostatnio edytowane przez The FerG : 31.08.2007 - 04:25 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
a mi się ten murek nie podoba, z resztą jak cały dół, wygląda jakby było 'naciapane' (przynajmniej na tej 2 fotce - w szczególności ściana w paski i ten dywan ;o) a reszta jak najbardziej ok. ;D ja wiem... z 7-8.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Będę miała sny że w takim mieszkam bo przecudowny jest.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jak wyżej ;d. Bryła rzeczywiście nie bardzo ;p. Nie podobają mi się jeszcze kafelki w łazience ;x. Ogólnie jest dużo lepszy niż poprzedni ;o.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Fajny domek ale jednak ma pewne minusy
Okropnie wygląda tyle lamp w jednym miejscu! ![]() No i też ogródek jest trochę za bardzo nawalony. Brzydko wygląda jak brzoza wchodzi w to żółte drzewo. W środku jest nawet fajnie ;] Dam 7.5/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem najbardziej szpeci ten kwietniczek z przodu. Bez niego bedzie ciekawiej. I biała ławeczka nad stawkiem. Nowoczesna lecz drewniana byłaby trochę lepsza. Moim zdaniem udany projekt.
Co do półscianki w kuchni. Po prostu zrób pełną ścianę i przeszklenie z okien do wysokości stołu. Będzie o wiele lepiej. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|