![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chcę usunąć dom z parceli, ale mogę, póki do niego nie wejdę. Ale i tak go nie otworzę, bo ładuje się bez końca
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jak to dopóki nie wejdziesz do parceli? Można wyprowadzić rodzinę lub zburzyć dom z widoku otoczenia. Ale ni pamiętam jakim przyciskiem, bo mi się Simy skasowały...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chodzi o to, że zainstalował jeszcze raz The Sims 2. I weszłam do opcji domy. Razem z simami. Umieściłam w Weronie. Ale po chwili sobie przypomniałam, że jednak nie miałam go instalować i chcę go usunąć z parceli lub przenieść do katalogu i tam usunąć. Ale pojawia się mi tabelka, która informuje, że by skasować rodzinę lub przenieść, muszę wejść do domostwa i wyjść. Dopiero wtedy. A nie mogę wejść, bo za długo się ładuje! za dużo ma tego wszystko i dlatego chcę usunąć. Gra nie chce dać mi usunąć, póki tam nie wejdę. A wejść nie mogęwłaśnie! Patrzę po kodach do simów. Najpierw do parcel, a potem całości. jest do usunię jezioro, skały i takie tam. Ale domów nie ma :bomb:
proszę o pomoc! ;( Dopisek: jednak mogę przenieść do parceli ^^' Z tamtąd spróbuję usunąć. Ale mmo wszystko, każda informacja przyda mi się na przyszłość. Naprzykład instaluję dom z rodziną. Nie mogę wejść lub nie chcę tracić czasu, aby wchodzić do domu i chcę przenieść rodzinę do parceli. Chcę rodzinę, ale dom skasować. A nie mogę schować rodziny, póki nie wejdę do domu i z niego nie wyjdę :/ Ostatnio edytowane przez Selena : 05.03.2006 - 10:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|