Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.03.2006, 01:12   #1
Selena

Reputacja: 10
Mad usunąć dom

Chcę usunąć dom z parceli, ale mogę, póki do niego nie wejdę. Ale i tak go nie otworzę, bo ładuje się bez końca Jest na to kod? Lub coś, co pozwala usuwać lub przenosić rodziny z domów, by nie trzeba było pierw wchodzić?
Selena jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.03.2006, 07:53   #2
Marei
Guest

Domyślnie

Jak to dopóki nie wejdziesz do parceli? Można wyprowadzić rodzinę lub zburzyć dom z widoku otoczenia. Ale ni pamiętam jakim przyciskiem, bo mi się Simy skasowały...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.03.2006, 09:37   #3
Selena

Reputacja: 10
Chodzi o to, że zainstalował jeszcze raz The Sims 2. I weszłam do opcji domy. Razem z simami. Umieściłam w Weronie. Ale po chwili sobie przypomniałam, że jednak nie miałam go instalować i chcę go usunąć z parceli lub przenieść do katalogu i tam usunąć. Ale pojawia się mi tabelka, która informuje, że by skasować rodzinę lub przenieść, muszę wejść do domostwa i wyjść. Dopiero wtedy. A nie mogę wejść, bo za długo się ładuje! za dużo ma tego wszystko i dlatego chcę usunąć. Gra nie chce dać mi usunąć, póki tam nie wejdę. A wejść nie mogęwłaśnie! Patrzę po kodach do simów. Najpierw do parcel, a potem całości. jest do usunię jezioro, skały i takie tam. Ale domów nie ma :bomb:

proszę o pomoc! ;(

Dopisek:
jednak mogę przenieść do parceli ^^' Z tamtąd spróbuję usunąć. Ale mmo wszystko, każda informacja przyda mi się na przyszłość. Naprzykład instaluję dom z rodziną. Nie mogę wejść lub nie chcę tracić czasu, aby wchodzić do domu i chcę przenieść rodzinę do parceli. Chcę rodzinę, ale dom skasować. A nie mogę schować rodziny, póki nie wejdę do domu i z niego nie wyjdę :/

Ostatnio edytowane przez Selena : 05.03.2006 - 10:22
Selena jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania