![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oto mój pierwszy domek,za dużo w nim dodatków z internetu nie ma,używałem tylko obiektów ,tapet i podłóg z Własnego Biznesu,Na Studiach,Nocnego Życia i Rozrywki Rodzinnej.Skromnie zrobiony ,mały dla 3 osobowej rodzinki =]
Oto on ! : Hol ![]() Widok na drzwi od ogrodu ![]() Kącik Relaksacyjny ![]() Widok 1 sypialni rodziców Widok 2 Sypialni Rodziców Widok 1 Pokoju Nastolatka Widok 2 Pokoju Nastolatka Kuchnia ![]() Widok 1 Salon ![]() Widok 2 Salon ![]() Widok 3 Salon ![]() Kominek koło jadalni ![]() Jadalnia ![]() Basen ![]() A oto brakujące fotki ![]() Widok Domu ![]() Kolejny Widok Domu ![]() Spojrzenie na podjazd ![]() Widok 1 Łazienki Widok 2 Łazienki Z lotu ptaka 1 ![]() Kuchnia ![]() Kuchnia That's all ! ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 11:25 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pierwszy domek? Niezły, schludnie wygląda, jakiś porządek w nim panuje. Ogólnie pozytywna ocena. Do tego ta ulica ;p u mnie w mieście każdy jak najbardziej kojarzy ;p hahaha na Polnej mamy wytrzeźwiałkę ;p
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ogólnie podoba mi się nawet bardzo jest ładnie uporządkowany. Tylko zawsze wkurza mnie jedno akórat tu szafa w sypialni pod oknem wkurza mnie takie ułożenie
|
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
ogólnie popieram jej decyzje! HUra po raz pierwszy jestem Trzeci!!! ;p ;D |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
więcej ocen będzie później
jak dajesz do oceny to dajesz CAŁOŚĆ a nie połowe zdjęć. no to przynajmniej nie pisz więcej zdjęć będzie później nawet bryły nie dałeś 6,5/10 |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie sie nie podoba zbyt.... Jakoś tak nie odoba mi się umeblowanie. nie podoba mi się kuchnie i kominek w salonie. Narazie nie ma łazienki.....Najbardziej podoba mi się ta maska salonie- jest cudna
![]() Ogólnie (narazie) 4/10 Uzupełnię jak dodasz resztę zdjęć.
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
NaNiKo -> Ta maska jest w Rozrywce Rodzinnej ;]
|
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dla mnie podstawową rzeczą w ocenianiu domów jest bryła i mam nieodparte wrażenie, że o niej nie zapomniałaś :> Za to odejmę kilka pkt.
W środku jest bardzo ładnie. Szczególnie podoba mi sie pierwszy salon. Niektóre zdjęcia słabo uchwyciły pomieszczenie i nie potrafię sobie wyobrazić jak może ono wyglądać... Ogólnie 6/10 EDIT: Skoro są już zdjęcia z zewnątrz chętnie ponownie ocenię dom. Bryła jest dziwna, ale przyjemna dla oka. Kolory stonowane, okna dobrze dopasowane. Nie mam większych zastrzeżeń. Podnoszę ocenę o 2 pkt. czyli 8/10. Pozdrawiam :)
![]() Ostatnio edytowane przez GreenGirl : 19.04.2006 - 19:45 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
wiesz... mogłeś jednak tej bryły nie pokazywać xD
egrh... strasznie ten dom szaro bury |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Hmm... Podoba mi się. Domek jest schludny i mimo braku dodadków z internetu bardzo ładnie urządzony. Ocenka 9/10.
Pozdrawiam. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|