Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.02.2006, 12:11   #1
airam
Guest

Post Przeglądanie dodatków w grze

Witam wszystkich.
Chcę prosić o pomoc - moje dodatki zajmują trochę za dużo ale nie chcę usuwać ich wszystkich gdyż nie pamietam dokładnie, skąd je ściągnęłam.
Mam więc pytanie czy jest jakiś program, który pokazuje jaki to przedmiot po nazwie albo pliku? Taki, żeby nie trzeba bylo wszystkigo usuwać?(po nazwie niestety sie nie da bo nazwy są bynajmniej dziwne np.: bzy6s8f3a5, itp.)
Prosze o pomoc!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.02.2006, 19:19   #2
eiss84
Guest

Domyślnie

Dodatki mozesz usuwac bezposrednio z gry, to znaczy po kliknieciu w dany dodatek (na przyklad fruzyre) po prawej stronie okienka pojawia sie kosz, klikasz w niego i po dodatku

Mozesz tez sciagnac program do zarzadzania dodatkami w grze z oficjalnej strony EA, nazywa sie Content Manager zdaje sie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.02.2006, 07:35   #3
redkakredka
Guest

Domyślnie

Ten program wykryje też mesze, które np. w przypadku fryzur wgrywa się przecież z regóły oddzielnie i po usunięciu fryzury zalegają???
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.03.2006, 09:11   #4
alita
Guest

Domyślnie

Mam pytanie mam tez ten sam problem hmm..no moze podobny.Mam sporo dodatków i gra się przez to spowalnia niektórych wogole nie potrzebuje poniewarz zbudowałam sobie wszystko czego potrzebowałam a reszta dodatków jest zbędna wiec jak je moge całkowicie usunąc,bo wydaje mi sie ze jezeli usune je podczas gry to one przeciesz nadal będą w folderze downloads i dalej gre będą spowalniac?
Więc czy jest jakis sposób na usunięcie całkowice albo przynajmniej tak aby dodatki te zbędne nie spowalnialy mi gry?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.03.2006, 11:51   #5
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał alita
Mam pytanie mam tez ten sam problem hmm..no moze podobny.Mam sporo dodatków i gra się przez to spowalnia niektórych wogole nie potrzebuje poniewarz zbudowałam sobie wszystko czego potrzebowałam a reszta dodatków jest zbędna wiec jak je moge całkowicie usunąc,bo wydaje mi sie ze jezeli usune je podczas gry to one przeciesz nadal będą w folderze downloads i dalej gre będą spowalniac?
Więc czy jest jakis sposób na usunięcie całkowice albo przynajmniej tak aby dodatki te zbędne nie spowalnialy mi gry?
Dodatki usuwane przez grę nie zostają w folderze Downloads.
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.03.2006, 12:49   #6
alita
Guest

Domyślnie

Naprawdę?Lecę sprawdzic!Jesli to prawda to wielgachne dziękuję berata!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania