![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich.
Chcę prosić o pomoc - moje dodatki zajmują trochę za dużo ![]() Mam więc pytanie czy jest jakiś program, który pokazuje jaki to przedmiot po nazwie albo pliku? Taki, żeby nie trzeba bylo wszystkigo usuwać?(po nazwie niestety sie nie da bo nazwy są bynajmniej dziwne np.: bzy6s8f3a5, itp.) Prosze o pomoc! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dodatki mozesz usuwac bezposrednio z gry, to znaczy po kliknieciu w dany dodatek (na przyklad fruzyre) po prawej stronie okienka pojawia sie kosz, klikasz w niego i po dodatku
![]() Mozesz tez sciagnac program do zarzadzania dodatkami w grze z oficjalnej strony EA, nazywa sie Content Manager zdaje sie ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ten program wykryje też mesze, które np. w przypadku fryzur wgrywa się przecież z regóły oddzielnie i po usunięciu fryzury zalegają???
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie mam tez ten sam problem hmm..no moze podobny.Mam sporo dodatków i gra się przez to spowalnia niektórych wogole nie potrzebuje poniewarz zbudowałam sobie wszystko czego potrzebowałam a reszta dodatków jest zbędna wiec jak je moge całkowicie usunąc,bo wydaje mi sie ze jezeli usune je podczas gry to one przeciesz nadal będą w folderze downloads i dalej gre będą spowalniac?
Więc czy jest jakis sposób na usunięcie całkowice albo przynajmniej tak aby dodatki te zbędne nie spowalnialy mi gry? |
![]() |
![]() |
#5 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Naprawdę?Lecę sprawdzic!Jesli to prawda to wielgachne dziękuję berata!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|