![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oto mój kolejny domek na forum (mam nadzieję że lepszy niż poprzednie).
Mieszkam w nim ja , a właściwie moja simowa dorosła podobizna. No dobra to domek w dzień w nocy przedpokój czy hol jak kto woli ![]() łazienka kuchnia z jadalnią w 1 pomieszczeniu salon : miejsce na kawkę i babskie ploteczki ![]() i część z telewizorem piętro przedpokój na piętrze pokój (sypialnia) rzuty parteru 1 piętra aha jeszcze ogródek a tu jeszcze mieszkanka domu portret sylwetka No to koniec Pozdrawiam P.S. Przepraszam jeśli na niektórych zdjeciach widać inne pomieszczenie lub są niskie ściany , ale po prostu domek jest dosyc mały mimo iż z zewnątrz wygląda na dosyć duży. P.S.2 Simkę również możecie oceniać ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 11:05 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moim zdaniem lepszy niz poprzednie.
![]() Dużą wadą tego jak budujesz jest "mania stawiania okien co drugie pole" (bez obrazy ![]() ![]() Z zawnątrz dom wygląda prosto, ale moim zdaniem fajnie, bez zarzutu. Ogródek też w porządku. ![]() W środku pomieszczenia są estetyczne, ale salon i "miejsce na kawkę" wydają mi się takie zimne i nieprzyjemne. I ogólnie wszystko takie.... brązowe. ![]() Te metalowe (czy tam blaszane) schody nie pasują mi do tego domu. Poza tym nic nie mogę zarzucić, daję Ci 7/10. ![]() Pozdrawiam
#3 |
Guest
|
![]()
Popieram girl - faktycznie okna w kratkę. A lepiej jednak zrobić kilka razem. Albo zastosować pewną nieregularność. Z tym że ta nieregularność powinna sie pojawiać równolegle co piętro. Tzn. okna na parterze powinny być pod oknami piętra. Nie idealnie tak samo ale lekko tak samo np. na pietrze drzwi balkonowe a na parterze okna kuchni. Jak nie zachowasz tych akcentów możesz zrobić architektoniczny misz masz.
Za to wnętrza są o niebo lepsze niż w poprzednich produkcjach. Brawo! Ostatnio edytowane przez Margierytka : 14.02.2006 - 16:50 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
domek wporządku, ale nie podoba mi sie rozmieszczenie okien i salon - po co dla jednej simki takie duże 2 sofy??
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Pierwsze co sie rzuca od razu, jak juz zauwazyli poprzednicy - to okna. Troche ich zbyt duzo. Nie pasuja mi tez schody w korytarzu. Calosc jest w drewnie a schody szklane... y y y, pomieszanie z poplataniem... jesli sciany drewniane > schody tez drewniane. Jesli schody szklane > To sciany biale, jakies nowoczesne. Reszta bez zarzutu. Nie zachwycilam sie, ale tez nie przerazilam.
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A wiec tak:
Zgadzam się co do tych okien. I nie podobają mi się te kanapy, wyglądają jak w klubie ![]() Ostatnio edytowane przez riannon : 14.02.2006 - 18:02 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek <simka oczywiście też> ,wnętrze podoba mi sie maXymalnie , ale z zewnątrz prezentuje sie troszkelamersko , aleco tam ,liczy sie wnętrze
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ładny domek, tylko te okna...mam o nich takie same zdanie jak moi poprzednicy więc co się będe rozpisywał
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajnie, że wam sie podoba
po 1. postaram się zmienić przyzwyczajenie co do okien "co kratkę" ![]() po 2. zmienie schodki na brązowe po 3. jeśli uda mi sie wgrać dodatki , to (może nie obiecuje) zobaczycie domek (inny oczywiscie) z dodatkami z internetu, bo jak patrze na te Maxisowskie to czuję, że za chwilkę pobiegne do toalety ![]() po 3. Bardzo dziękuje\ę, za tyle pozytywnych ocenek P.S. ktoś sie dziwił, że domek taki w brązie to dlatego, że chciałam zrobić domek jednolity na ile mi rzeczy Maxisowskie pozwalaja i myślę, że dosyć mi sie udało ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
1) Ogródek 10/10 - Ogródek bardzo mi się podoba.
2) Przedpokój 10/10 - Hol też ![]() 3) Łazienka 9/10 - Jest trochę ciemna. 4) Kuchnia i jadalnia 10/10 - Bardzo ładne. 5) Salon 7/10 - Bardzo duży jak na jedną osobę 6) Przedpokój na piętrze 10/10 - Ładny. 7) Sypialnia 5/10 - Ściany są takie same jak w przedpokoju i osobiście mi się nie podoba. 8) Cały dom - Może być. Tak jak pisali "przedmówcy" ![]() Ostatnio edytowane przez kataryna1 : 19.06.2006 - 17:12 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|