![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam dwa problemy
pierwszy:dotychczas mi się to nie zdarzało, ale wchodzę ci ja do gry, każę simowi odpoczywać, patrzę, a poduszki zmieniają kolor na zielony (ewentualnie fioletowy) i tak we wszystkich łóżkach, we wszystkich pościelach. No męczące to trochę. drugi:moja Simka jest w ciąży. Problem polega na tym że ona jest i jest i jest i jest w tej ciąży i wybyć się z niej nie może. Próbowałam już wszystkiego (czytaj: InSimenator-accelerate pregnancy, potem pomyślałam żeby pozbyć się ciąży to dałam abort pregnancy ale nic. No to set age- teen i spowrotem adult, no ale dupa. Simka nadal jest w ciąży i tyle). No i tyle o moich beznadziejnych problemach :\ |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Other (inne) i będzie w 2 kolumnie o ciąży. Odznacz które masz wybrane (jeżeli ma na maxa kondycje, to ostatniego nie) i sprawdź jak jest w grze. Jeżeli źle, to przykro mi! |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Byl hack na nastki w ciazy wiec teoretycznie jest to mozliwe, moze zmien jej wiek na male dziecko?
Za pomoca kodu boolProp testing... mozna przyspieszyc ciaze, chociaz w sytuacji w ktorej teraz jestes nie wiem czy to pomoze. U mnie tez sie kiedys jedna simka zaciela z ta ciaza i w SimPe dalam jej ja na maksa i jak weszlam do gry to od razu urodzila. Trzymam kciuki za Twoja ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jonnis wpisz kod "boolprop testingcheatsnabled true" i kliknij na swoją ciężarówkę wybierz opcję Spawn oraz Sim Modder. Zmien jej wiek na "Teen". Jak simka zmieni grupę wiekową pokaże ci się error dotyczący pregnacy. Zakliknij OK i twoja nastka powinna być juz po skrobance. Następnie zmień jej w identyczny sposób wiek na dorosły i powinno być w porządku.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
robiłam tak, ale to nic nie dało.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |