![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hmm, szczerze, to mi się nie podoba... Jest strasznie pusty, bryła (piramida) również nie przypadła mi do gustu. Hmm, pewnie pomyślisz "przyzwyczajona do dodaków". Nie, nie jestem przyzwyczajona do dodatków, mimo, iż mam ich dużo, to potrafię grać bez. Ah, przyjrzałam się też wannie. Ona jest brudna? Czy to grafika? Jeżeli grafika, to wybacz, ale wygląda jak brudna ^^ Ogród też jest... Jest? Nie ma go. Poza stawikiem i palmami, nie ma nic. Jakieś kwiatki, czy coś ^^ A tak, to wybacz, ale dam Ci 3/10, bo tak tragicznie nie jest *-*
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Trudno
![]() ![]() Ps. Nie ściągam jakiejś hiper-ilości dodatków. W ogóle ich nie ściągam, więc dlatego tak pusto. Nie wiem co zrobić w środku, nie mam czym wysadzić. Ostatnio edytowane przez Vivatte : 14.03.2006 - 14:40 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Fajne ....
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Piramida chyba już była i to dosyć niedawno... ;>
W środku eee... nieciekawie... Nie ma na czym oka zawiesić... 4/10... :)
#6 |
Guest
|
![]()
Nie zbyt ładne
2/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Podoba mi sie bryła i ogródek. Domek wewnątrz już mniej.
Mister Salon cz. druga - nie pasuje mi ten obrazek nad wieżą, bardziej by pasował do kuchni ![]() Szkoda że prawie wszystkie ściany są białe, mogłaś zrobić jakąś fajną tapetkę ![]() W sumie domek jest nawet udany ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Taa... Piramida była i to moja <lol>
Ale dobra... ;> Zewnątrz jest za pusto w tym 'ogrodzie' :P W środku - w ogóle mi się nie podoba. Nie pasuje to w ogóle do bryły domu. |
![]() |
#9 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
A tak po za tym to mi się nie podoba. Zewnątrz jest w miarę ładnie (po za tym, że ogród jest badziewny i trochę łysy), ale w środku szczerze mówiąc do bani. Totalne nie dopasowanie. Jeżeli decydujesz się na takie egipskie klimaty to zrób to porządnie i w całości. No bo to wygląda dziwnie - z zewnątrz piramida i palmy, a w środku jakieś zwykłe (nie)nowoczesne meble. To jest przynajmniej moje zdanie. Pozdrawiam.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez rosex : 17.03.2006 - 11:05 |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Łatwo ci mówić... nie mam egipskich mebli bo nie ściągam dodatków. Co ja niby miałem zrobić w środku? Kurczaki po chińsku i powiedzieć że są starożytne? Nie mam egipskich rzeczy a te marokańskie mam, tylko że nie ma odpowiedniej tapety. Co miałem zrobić?
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|