![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Czy ktoś wie, czy jest możliwoś wskazania ścieżki dostępu do katalogu Downloads, który chciałabym umieści na innym dysku niż C? Chciaąbym sobie tak zorbi, bo mam dużo dodoatków, ale jak je dam na C: to mi miejsca zbraknie
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Chyba samego Downloads nie można przenieść w inne miejsce, ale możesz przenieść swoje dokumenty
![]() Klikasz Start, potem PPM na MOje dokumenty i właściwości. Teraz w polu element docelowy możesz wpisac nową ścieżkę dokumnetów (mogą być na innym dysku) ![]() I będzie się pytało czy chcesz przenieść dokumenty, wybierz tak. ![]() Ostatnio edytowane przez Szynszyl. : 15.12.2005 - 18:03 |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie, wszystko będzie takie jak poprzednio tzn. gdy klikniesz ikonę moje dokumenty wczytają się dokumenty, a gra będzie dobrze wiedziała gdzie szukać twoich plików użytkownika
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wow, wielkie dzięki! Ten temacik bardzo mi pomógł. Nie wiedziałam, że nie muszę się mordować z simsami na C... A szczególnie, że po woli mi już miejsca na nim braknęło
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hmm... a gdyby tak "My documents" tylko skopiować, nie przenosić go, a tamten z C przemianować np. na "My documents 2"? Hmm?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Co oznacza PPM? Bo ciemna jestem
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
To nie działa. Przeniosłam Moje Dokumenty prZez właściwości tak jak pisaliście ale nadal zostały na dysku C a te które przeniosłam na E nie miały w The Sims 2 wszystkich tych folderów ; downloads, cameras i.t.d
Na dodatek nir moge ich usunąć z dysku E BŁAGAM POMOCY !!!!!!!!!!!!!! Ja już nie chce mieć dokumentów na dysku C bo mam za małó miejsca przez system HELPPPPPPPPPPPPPPPP ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Kliknij prawym przyciskiem myszy na Moje dokumenty, wybierz Właściwości i wyświetli się ścieżka docelowa. Jeśli przenoszenie powiodło się, powinno zaczynać się od "D:\" (bo w drugim temscie pisałaś, że chces zprzenieść na D). A jak jest C, to pewnie nie zapisałaś zmian, więc spróbuj jeszcze raz. I trochę chaotycznie piszesz, nie wiem, co przeniosłaś na E. Bo tu nie chodziło o żadne ręczne przenoszenie, tylko właśnie poprzez właściwości.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|