![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Moja simka ma cel życiowy dożyć złotego jubileuszu.. Tylko kiedy on będzie?? Jak najeżdżam myszką żeby się czegoś więcej dowiedzieć jest napisane że trzeba utrzymywać wysokie kontakty z danym simem (no jak rozumiem to żeby zawsze były powyżej 90) Ale jak długo będzie to trwało??
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Przynajmniej do zmiany grupy wiekowej Czyli jak chcesz jej spelnic cel zyciowy nie powinienes jej odmladzac
![]() ![]() Innymi slowy: jak juz Twoja simka zostanie emerytka i nadal bedzie miala meza klikasz na telefon wybierasz: urzadz przyjecie -> Jubileusz i dokladnie w tym momencie cel powinien sie spelnic. Niestety interakcja-Jubileusz nie wystepuje nim simy sie nie zestarzeja. Szkoda... Bo czesto im sie potem zmienia cel na osiagnac szczyt kariery, a tu niestety chodzi o prace dla doroslego a nie emeryta :con: |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ale gdzie jest ten cel życiowy??nie mam żadnych dodatków i nie wiem gdzie jest.cel życiowy to np.Mieć 10 dzieci?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No wlasnie z ktoryms dodatkiem dochodzi cel zyciowy, ale zabij, nie pamietam z ktorym! Chociaz wydaje mi sie ze z NS
![]() ![]() Mam wrazenie ze wszystko mam od zawsze ![]() To roztrzepanie czy skleroza? :wacko: |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mam tak samo.. Już nie wiem kiedy co było ale akurat to pamiętam. Cel zyciowy wchodzi razem z Na Studia..
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|