![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Gdy uruchamiam grę the sims 2 , pojawia się następujący komunikat: ,, Działanie programu zostało zakłócone, aplikacja zostanie zamknięta" :con: , nie wiem jaka jest tego przyczyna, sprawdziłam, wszystkie wymagania sprzętowe mam w porządku, gra cały czas mi działała, lecz po pewnym czasie, nie da się jej uruchomić, instalowałam ją parę razy zgodnie ze wskazówkami, ale to też nie przyniosło oczekiwanego skutku.Nie wiem jak rozwiązać ten problem.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
takie zachowania gry w tym przypadku the sims 2 mogą być spowodowane kilkoma rzeczami np.
* podczas działania gry masz włączony jakiś inny program np. antywirusowy, on niestety często powoduje takie skutki * nie masz odpowiedniego craka który nieraz jest wymagany * gra nie jest zaktualizowana I jeszcze wiele innych rzeczy, spróbuj zastosować się do tych wskazówek jakby jeszcze nie grało to pisz do mnie ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
siema wszystkim
ja mam ten sam problem !!!! znalazl ktos rozwiazanie tego problemu!? dajcie znac, pozdro! |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli masz jakieś dodatki z Internetu, to prawdopodobnie one zawiniły (bo piszesz, że najpierw gra poprawnie działała, więc może coś ściągałaś?)
W tym temacie pisałam dziś, co można zrobić w takim przypadku: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=28883 (tam jest o Body Shopie, ale postępuje się tak samo) A jeśli nie masz dodatków, to nie wiem. Może te powody wypisane przez ginger...
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ja mam podobny problem ; wszystko chodziło ok, ale niedawno na jakiejs stronce nie zwiazanej z simsem niechcacy kliknełam w takie okienko reklamowe i wirusa złapałam. Wirusa juz nie ma ale simsy nie chca sie właczyc, wyslwietla sie "włóz właściwą płytkę CD kliknij OK i ponownie uruchom program" bez wzgledu na to co tam włoże. Ostatnio instalowałam kilka dodatków ale ze sprawdzonej strony, co to moze byc??
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|