![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
wiec bądzcie wyrozumiali.
![]() Oto nasza mała bohaterka Dagmara(Dagma) ![]() A tu Dagma z Natką,Natalią jej siostra ich rodzice zgineli (rozbili sie)w samolocie gdy jechali do Stanów Zjednaczonych (USA)A Natka i Dagma mieszkają na aleji simowej 25/40. ![]() -Pip Pip!! Dagma usłyszała że przyjechał autobus do szkoły szybko pożegnała sie z Natką i pobiegła do autobusu i wsiadła. ![]() Natka pomyślała: -nie wiem czy znaleść sobie prace czy nie?? -z jednej strony dobrze bo moze spotkam chlopaka i bede miala wiecej pieniedzy,a z drugiej strony żle bo Dagma może zamknąć sie w sobie bo jest zamało ze mną i... -i co ja mam zrobić?? -raz kozia śmierć znajde pracę ale taką żebym mogła zawsze widzieć Dagme jak przychodzi ze szkoły. Natka poszukała w sieci i znalazła krzyknęła: -ooo jest udało sie od(Natka ma jush pracę) 4.00 do 14.00 a Dagma wraca o 15.00 no to super!!! ![]() Natka: -No to teraz musze się odświeżyć i jutro zaczynam! -------------------------------- Dobra jestem przygotowana na krytyke(wyswietlaja sie zdjecia,wiem ze to kluchy z olejem) Nie wiem kiedy nastepna czesc ale mnie nie poganiac: :tom: Ostatnio edytowane przez Caro'tka : 19.11.2004 - 18:39 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ODC.2
![]() Mruknęła -No dobra koniec tego dobrego za chwile bedzie Dagmarka więc trzeba cos ugotować... ![]() nagle Rozprzeszczenił sie głos Natalki -ooooooooooooooooooo Pożar ratunku pozar na pomoc... Wrzeszczała ale zapomniała że gdy sie wprowadzili był jush czujnik więc szybko przybiegła straż. ![]() Zadzwoniła po kamerdynera dumna z nie wiadomo czego rzekła: -Kamerdynera mi tu szybko ale to już!!! Kobieta Odpowiedziała: -Oczywiście zawsze do usług. I wyłaczyły się ![]() Hmmmmmmmm Nabąkneła Natka -kto tu teraz jest na topie?? -acha ta wieśnieczka Dagmara Szpic Łeeeeeeeeeee... I nagle usłyszała głos -Natalko!! -Dagmaro no nareszcie jestes juz teskniłam. -Wez przestan nie bylo mnie tylko 8 godz. -EEEEEEEE tam to tez duzo ![]() -Heej Dagmarko słuchaj Przytulila ja i mówiła -Taak?? -Wiesz co ja mam prace... -Ooo niee własnie tego sie spodziewałam -Spokojna głowa od 4.00 do 14.00 -echhhhh zle ojj zle!!! C.d.n Ostatnio edytowane przez Caro'tka : 22.11.2004 - 15:57 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|