![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Słuchajcie, wiem, że ten temat moze być troche głupi, ale stworzyłam sobie simke, wyszła za mąż i git
![]() ![]() *Jak cos będe potrzebować to będe pisać tutaj, bo zaśmiecanie forum rzeczywiście jest denerwujące... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Tak można ich zrobić rodzicami z pomocą SimPe, ale nie jestem pewien czy w dzrewie genaologicznym będzię między nimi połączenie!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
O ile sie nie myle to chyba bede polaczeni w drzewie genealogicznym... Ale nie jestem na 100% pewien..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wow, dzięki za odpowiedzi, ale teraz skad wziąć mam to SimPe...wiecie jestem trochę ciemna w tych sprawach
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
W poradnikach na forum trochę o simpe pisze ; ).
Ostatnio edytowane przez Cocco : 17.04.2006 - 10:58 |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wydaje mi się, że gdzieś na forum czytałąm jeszcze, że za pomocą kodu boolProp... można zrobić jeszcze rodzię, ale nei wiem jak.
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wiecie co, możecie sobie myśleć, że jestem głupia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Kiedyś próbowałam zrobić zmainy w drzewie geneaologicznym za pomocą SimPe, ale nigdy mi się nie udało. Za pomocą boolProp... można, ale z tego co wiem, to połączenia robią się przypadkowo.
Wiem, że w Insimenatorze jest opcja "family tree", czy coś takiego i tam możesz dodawać do rodziny i sama decydujesz kto ma być czyim ojcem, bratem, żoną, czy jak tam chcesz i wszystko jest też na drzewie geneaologicznym. Osobiście jednak nie radzę korzystać z tego hacka, bo ja musiałam instalować gre od nowa. Wszystko o Insimenatorze masz w dziale "Poradniki" na forum ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|