![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
: :1smutny: :1smutny: :1smutny: Błagam Was o pomoc...
Mam wielki problem;( ![]() ![]() ![]() Instaluje simsy. Najpierw Sims 2. Włączam gre i wszystko OK. Instaluje The sims 2 Na studiach. Zainstalowane klikam na gre. I licho!! Jest plansza i włącza się gra. Tam jak pisze Maxis jest marką Electronic Arts to jest sam napis na dole bez tej dużej ikony(wiecie o co chodzi,nie?) No i po tym jak klikam enter żeby nie oglądać tego filmiku o simach to mi się pokazuje plansza z napisem: ''Program został zakłócony.Aplikacja zostanie zamknięta'' I jak instalowałam inne dodatki z tej serii to to samo!! Tylko same sims 2 dziala a jak już zainstaluje np. Na studiach to nic ;( Wiem,że było już tyle tematów o tej samej treści,ale nie było takich zrozumiałych odpowiedzi... Zrobiłam wszystko co było trzeba żeby to zrobić w tym: Podczas wlączenia gry wyłączyłam wszystkie programy typu: antyvirus i GG i nic;( Dodatków nie mam typu meble,fryzy itp. Reinstalowałam gre z 10 razy! i nic ;( Kompa reinstalowałam 2 razy też nic! (mam oryginał i nie mam pirata) Błagam Was o pomoc!!Będę strasznie wdzięczna i napewno się odwdzięczę ![]() Zależy mi na tym bo kocham simsy ;( |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|