![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
witam, troszeczkę mi się tych simek nazbierało, więc muszę je gdzies tutaj wyeksponowac ;p w sumie malo co oceniac, bo ja robie proste, zwykle simki - ale wazne ze mnie sie nie ktore podobaja. no to jedziemy ;p
amanda, z fotostory (smieszna jest, taka jakas dziecinna) ![]() pozniej jest jej siostra (dziwnie zacisnela usta O,o) ![]() nastepnie mamy podstepna merkucję, wredny babsztyl xP ![]() oraz jej kuzyneczka michelle, nie spelna 19 lat ![]() na koniec jakis ,wypierdek' - yumi ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Amanda: Jest dziecinna ale ladna jakoś.
Jej siosta: Fryz doskonały usta troche dziwne ale ok. predostartnia i 3: Są takie dziwne obydwie. Ostatnia: Bosska bardzo mi się podoba. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Wszystkie mi się b. podobają, chętnie bym nawet ściągneła ; ). Bardzo udane.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
najładniejsza for me jest 3 ta...yyy...podstepna merkucja
![]() ![]() POzdroooo :* |
![]() |
#5 |
Reputacja: 12
|
![]()
Wszystkie są bardzo ładne ;] Tylko ta ostatnia, jakoś nie przypadła mi do gustu. Nie za bardzo lubię ten typ urody.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Śliczne simki. Lubię takie: naturalne, nieprzesadzone. Najbardziej podobają mi się 2 i 4. Czekam na możliwość ściągnięcia
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
dzięki za wszystkie ocenki 8)
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dobra oceniam:
1) 6/10 2) 7/10 3) 10/10- uwielbiam złe charakterki, a w szczególności kobiet ![]() 4) 8/10 5) 4/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
1) Amanda- dosyć ładna, podoba mi się jej frywura i oczka. Nos trochę gruby
![]() 2) siostra Amandy- bardzo ładna, strasznie mi się podoba. Może udostepnisz ją do ściagnięcia? 10/10 3) Merkucja- oj coś nie tak, niezbyt mi się podoba. Jeyne co mi się w niej podoba, to oczy i usta. 5/10 4) Michelle- średnio ładna, taka zimna ![]() 5) Yumi- nie też taka srednia, też taka zimna, pewne rzeczy bym w niej "poprzestawiała" ![]() Ogólnie simki całkiem, całkiem ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Wszystkie bardzo fajne, mi chyba najbardziej podoba sie ta druga, a najmniej 4 i 5 dziwna uroda choc tez niezle... Dryga ma słiczna fryzure ;] bardzo mi sie podoba, natomiast ta 3 dziwnie jakas ta twarz...
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|