Wróć   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.04.2006, 12:09   #1
Patriq
Guest

Domyślnie Dodatki do NŻ....

Witam To moj pierwszy post na tym forum Prosze o nie "zjezdzanie" mnie :/ A wiec: Skad moglbym posciagac dodatki do NŻ - chodzi mi o te oficjalne gdyz mam TS2 oryginalne lecz na reszte mnie nie bylo stac wiec na NŻ mam pirata Jestem zarejestrowany na thesims2.com ale moge sciagac tylko te do the sims 2 Prosze pomozcie... Nie jestem taki zamozny jak (niewatpie) inny uzytkownicy forum... Prosze o pomoc.

PS. Jezeli nie chcesz/nie mozesz pomoc to pisz glupich postow... I nie gadaj ze "kup sobie oryginal" - nie mam za co...

PS2. Mam nadzieje ze ktos mi tutaj pomoze
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.04.2006, 13:04   #2
Tenebris
Guest

Domyślnie

http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=12839

Masz cały dział z dodatkami do gry : ). Miłego ściągania życzę

http://www.forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=23
a tu masz nowości jakie warto zobaczyć i ewentualnie ściągnąć
Pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez Tenebris : 27.04.2006 - 13:08
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.04.2006, 08:29   #3
Vanillienné
Guest

Domyślnie

Hm, trzeba się było nie przyznawać, że masz pirata, bo na forum o takich rzeczach nie rozmawiamy xd

Zobacz tutaj - http://www.modthesims2.com/download.php ; masz zaznaczone, które dodatki potrzebują jakiej gry.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.05.2006, 13:16   #4
anka_217
Guest

ThumbsDown

a niby dlaczego nie rozmawiamy o piratach?? przeciez to tez simsy. zupelnie nie wiem co to za roznica. przeciez i tak da sie sciagac dodatki no nie? a na tym forum tu sie gada o dodatkach, a nie o tym, ze ktos ma orginal czy pirata.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.05.2006, 13:29   #5
Cococzek
Guest

Domyślnie

to ja mogę powiedzieć że dodatki z nieofcjalnych stron to Piraty a więc nie dawajcie takich linków bo to piraty nie rozumiem tego całego wymyślania że piraty to proszę wsadzić w ***e i zamykanie tematów o piratach nie wszystkich stać na Oryginalne więc nie wymyślajcie głupot
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.05.2006, 13:36   #6
riannon
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał anka_217
a niby dlaczego nie rozmawiamy o piratach?? przeciez to tez simsy. zupelnie nie wiem co to za roznica.
Jest to bardzo duża różnica. Piractwo to przestępstwo, to jest kradzież. Jest to przegrywanie orginalnych płyt i spredawanie ich. Osoby, które takie pirackie płyty sprzedają nie maja do tego żadnych praw. Tak samo kupowanie takich płyt to przestępstwo.
Cytat:
to ja mogę powiedzieć że dodatki z nieofcjalnych stron to Piraty a więc nie dawajcie takich linków bo to piraty nie rozumiem tego całego wymyślania że piraty to proszę wsadzić w ***e i zamykanie tematów o piratach nie wszystkich stać na Oryginalne więc nie wymyślajcie głupot
Po pierwsze: dodatki, które ściągamy z internetu to nie piraty. Myślę, że maxis dobrze wie, że jest mnóstwo taki stron i jakoś mu to nie przeszkadza. Osoby, które dają te dodatki lub sprzedają zrobiły je same..A osoby, które sprzedają piraty gry same nie zrobiły.
Po drugie: jeśli go nie stać to nich nie gra, w końcu nikt mu nie każe. Albo niech sie sie afiszuje ze swim piratem na forum, gdyż wszyscy użytkownicy przyjęli zasadę, że o piratach nie rozmawiamy.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.05.2006, 20:08   #7
Yanade

Reputacja: 10
Domyślnie

Perełka spokojnie .Chodzi tu o to ,że to forum jest dość popularne w internecie i jak by przyłapali...Więc rada na przyszłość:jak już chcesz czegoś tu szukać to się nie przyznawaj ,że masz pirata i już...

Patriqu zresztą napisał ,że jest nowy więc "niby" miał prawo tego nie wiedzieć.Nikogo nie bronie ,jestem neutralna
Yanade jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.05.2006, 08:57   #8
Cococzek
Guest

Domyślnie

Ja Terz Jestem Nowy Ale Nie Pisze GŁupot O Piratach Bo Trzeba CzytaĆ Zasady Przy Rejestracji
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.05.2006, 08:58   #9
Cococzek
Guest

Domyślnie

Nie jestem taki zamozny jak ("niewatpie") inny uzytkownicy forum... Prosze o pomoc.

a kto niby jest taki bogaty?

DOBRZE NIE BĘDE taki i pomoge www.modthesims.com zarejestruj się i ściągaj dowoli

Ostatnio edytowane przez Cococzek : 02.05.2006 - 09:01
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania