![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam problem dotyczący filmów robionych w simsach. Nie chcą się odtworzyć, tzn. gdy kręcę film, a później chcę go odtworzyć, nie da rady. Wcześniej było dobrze, a teraz coś się "pokiełbasiło". Taki specjalny program, do sprawdzania kodeku, pisze, że film jest uszkodzony. Mam oryginalną grę, bdb sprzęt i około 9100 dodatków z neta.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
9100 dodatków z neta i jeszcze Ci gra działa ??
To pewnie właśnie w dodatkach tkwi problem |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
o_O Ja pozbyłabym się paru dodatków.. być może jeden z nich jest zainfekowany, lub nie "współgra" dobrze z programem. Radzę przejrzeć wszystkie dodatki za pomocą Clean Installera (?)
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mogła bym poprosić o adres skąd można go ściągnąć?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Możesz też przeglądać i usuwać dodatki za pomocą programu CONTENT MANAGER TOOL
Tutaj masz instrukcje http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=29935 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wywaliłam wszystkie dodatki i nadal filmiki nie działają. Macie jakiś inny pomysł ;/
Edit: Mam jeszcze taki mały problem, otóż: z jakiejś strony ściągnęłam takie coś co sprawia że maxisowskie skiny zostają podmienione na takie...hymm... błyszczące, czy ktoś wie może jak to się nazywa? Te skiny są strasznie denerwujące. Edit2: Ten program gdy nie było żadnych dodatków działał, a teraz gdy są, nie działa. Ostatnio edytowane przez Nikki : 20.05.2006 - 11:31 |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co do pierwszego problemu, to niestety nie wiem.
Jeśli chodzi o błyszczące skóry, są to hacki. Jeśli nie chcesz, by zastępowały Ci maxisowe, musisz je znaleźć wśród dodatków i usunąć/wyłączyć. Możesz to zrobić nza pomocą programu Content Manager (poradnik ), Clean Installer albo ręcznie przeszukać Downloads- jeśli pamiętasz, skśd skóry ściagałaś. Wtedy ściągasz jeszcze raz, patrzysz na nazwę i plik/pliki o tej nazwie usuwasz z Downloads. EDIT- no właśnie , InMyDreams o tym wspomniała. A jeśli sprawdzasz pod kątem szkodliwości, to najlepiej nie Content Managerem, tylko Clean Installerem albo SimPE. ![]() A tutaj jest Clean Installer: http://sims2pack.modthesims2.com/ (Downloads->najnowsza wersja) i ramki nieznbędne do jego działania: http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
Ostatnio edytowane przez Isi : 20.05.2006 - 11:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jedyne defaul jakie znalazłam dotyczy oczu, Isi, jak już wyżej wspomniałam ten program, Content Manager, nie chce mi działać, w czasie ładowania wyskakuje okienko z napisem error. Nie pamiętam jak nazywał się ten hack, więc raczej nie usunę go ręcznie z download, a jak znaleźć go Clean Installerem?
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Clean Installerem możesz szukać hacka podobnie jak Content Managerem- zaznaczasz "preview image" haczykiem, czyli podgląd i po kolei "oblatujesz" wszystkie dodatki. Musisz zapamiętać, ajk wyglądał podmieniony skin i znaleźć go, a wtedy go usunąć lub wyłączyć. W Clean Installerze możesz sortować dodatki według rodzaju, żeby było łatwo. Niestety podgląd jest dość mały.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|