![]() |
#2 |
Reputacja: 13
|
![]()
Ogólnie domek podoba mi się, z zewnątrz jest ciekawy. Jadalnia ma świetny zielony kolor , tylko te panele nie pasują do niej. Kuchnia ... nie, nie niebieski kolor z takim połączeniem , nie podoba mi się . Sypialnia fajna, tylko moim zdaniem złe połączenie kolorów, żółta śćiana z pomarańczowom podłogą dziwnie wygląda. Pokój niemowlęcia jest za to bardzo fajny. Na zewnątrz dom wygląda ( jak już mówiłam ) fajnie. 7/10
Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Domek jest świetny na zewnątrz, jak i wewnątrz. Podoba mi się pokrycie terenu i to, że w pomieszczeniach jest luz, a nie ścisk wszystkich mebli. Przedsionek przed drzwiami wejściowymi pasuje do tego typu domu. Pokój dziecka jest według mnie trochę zbyt ponury, ale może dla tego, że ja zazwyczaj robię różowy albo żółty. Najlepszy jest pokój rodziców- przytulny i ciepły. Łazienka jest dobrze urządzona, co daje efekt dużej ilości miejsca. Metalowe wykończenia na meblach w jadalni pasują zarówno do wszechobecnej w tym pomieszczeniu zieleni jak i drewnianej podłogi. Kuchnia też niezła: kolory stonowane, wszechstronnie umieszczone meble. Pomysłowy dach
![]() P.S. Czekam na nowe projekty. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ogólnie domek wygląda eksta, tylko jest trochę pusty. Np. łazienka.
I ten niebieski w kuchni!!! Ale domek w dobrym stylu 7/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się ... 3/10
|
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dam 6/10 ale mam rade zrób jeden a porządny
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ma ładne kolory.... łazienka dużaaa i pustawa :con: ale tak to jest ok, tylko jeszcze pokój dziecka troche pustawy choć ładny
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Maadzialenaaa : 21.03.2007 - 19:39 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
"Domek dla rodziców z niemowlakiem" - a jak maluch podrośnie, to co...?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek nie mam co do niego żadnych zastrzeżeń.Bryła jest w porządku jak cały domek podobają mi się meble w jadalni i innych pomieszczeniach.10/10
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryła dziwna, ale pomysłowa. Jadalnia ładna, ale jakoś mi nie pasuje do kuchni. Jak dla mnie łazienka bez kafelków to nie jest łazienka. To jest takie duże pomieszczenie, a w takim małym stopniu wykorzystane. W sypialni także duży pokój, a mało mebli. Pokój niemowlaka ładny. Taras spoko, ale na dole te krzesła i parasol mi jakoś nie pasują, z resztą nawet jakby ktoś tam usiadł to go wszyscy oglądają. Stanowczo wole ogrody za domem. 6/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|