![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A więc mój problem to :
mam gre THE SIMS 2 ZAINSTALOWALEM SOBIE ZARAZ PO TYM ... ROZGRYWKE RODZINNĄ (DODATEK) poprowadzilem instalacje , nie zmienialem folderu instalacji i okazalo sie ze jakl wchodze sobie np. w C/ program files / ea games / to tutaj mam 2 foldery the sims oraz the sims rozgrywka rodzinna .... i w obu folderach sa podobne PLIKI .... Czy wszystko ok zrobilem czy mialem wszystko instalowac w domyslnym folderze The Sims ? Nie pytał bym się tego ... ale nie widzę nowości w grze pozattym ze doszly mi ikonki nie aktywne które chcą gier np. nocne zycie , biznes ..... A może ma ktoś rozgrywke rodziną? i moze mi powiedzieć jaki szczególny dodatek tam jest - to sobie sprawdze czy go mam i czy moja instalacja przebiegła ok. mam wątpliwosci prosze o rozpatrzenie i odpowiedz w mojej sprawie. ;( |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
W rozrywce rodzinnej, szczegulne dodatki to:
-komplet mebli dziecięcych "zamkowy (lub kto woli "dla księżniczek") -ciuchy dla małych simek "syrenka" Przynajmniej ja takie widziałam. A co do instalacji, to mysle, że zainstalowales w złym miejscu, tzn. zainstalowałes tam, gdzie nie powinieneś czyli wg. mnie za blisko plikow z TS 2. Zainstaluj gzies indziej. Ja mam np. tak: E:/Gry:/Sims2 - w przypadku TS2 i E:/SimsNS przykładowo. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Najlepiej zainstalować w domyslnym folderze, proponowanym przez instalator. Bynajmniej ja tak zawsze robię i simsy chodzą bez zarzutów.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Także proponuję instalkę w domyślnych folderach jakie proponuje instalator gry. PS: To nie jest RozGrywka Rodzinna tylko Rozrywka Rodzinna ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ja też mam rozrywke rodzinną, ale mam wszystko stymżę zacina mi sie gra i resetuje komp ;(
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ok dzieki za informacje od wszystkich
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |