![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam
Mam dziwny problem grałem dzisiaj no i normalnie po odpowiedniej kombinacji klawiszowej otwiera sie konsola do wpisywania kodów CTRL + SHIFT + C po około 2h przerwy wchodze do gry naciskam kombinacje i lipa, nic sie nie dzieje! O co chodzi? Czary czy co? Ostatnio edytowane przez Anro : 14.06.2006 - 22:16 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No czary
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
rozwiazanie problemu:
nie uzywac kodow ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() no ale wiesz czasem coś tam trzeba żeby simek z głodu nie padł ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
a może poprostu konsola sie wyłaczyła i trzeba ją właczyć tak jak możne to zrobić w q3 edytuje sie odpowiedni plik i wszystko ok, da się tutaj tak??
przeinstalowałem dodatek rozrywkowa rodzina , nie pomogło jak nic nie wykombinuje to przeinstaluje całą gre... |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem, czy to się przyda, ale może akurat tu znajdziesz odpowiedź:
http://forum.thesims.pl/showthread.p...ight=okno+kody Edit: nie będę nowego posta o fs pisać. ![]() Dziękuję. ![]() ![]() I fajnie, że problem się rozwiązał. ![]()
Ostatnio edytowane przez Isi : 14.06.2006 - 23:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
no jak w morde szczelił ja pier... ja tu ładnie system robie tapeta motywy logowanie bootscreen i KURSORY a tu przez ten Cursor XP na 99% mi nie wywala tego okienka, tyle tylko że już odinstalowałem gre (całą) a teraz jak chce zainstalować to sie nie chce włączyć setup :/ ja to mam szczeście
ale teraz to już wiem co jest przyczyną za to wielki !!!THX!!! teraz już dam sobie rady ![]() ISI respect!! a przy okazji wczoraj zlookałem całe twoje fotostory gratulacje pomysłu, całość odziwo mnie wciągnęła chociaż zakończenie dość skąpe ![]() Ostatnio edytowane przez Anro : 14.06.2006 - 22:24 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|