![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam takie pytanko co zrobić żeby dziecko poszło do szkoły prywatnej?? Zrobiłam obiad, przyjechał dyrektor simowie czekali żeby go przywitać, on wysiadł z auta i zaraz do niego wsiadł. Dlaczego?? co robię nie tak?? Pomóżcie!!
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
no właśnie ja czekam żeby go przywitać ale nie mam jak bo najpierw on wysiada i wyskakuje okienko przygotuj pyszny obiad i takie tam a zaraz po tym drugie w którym on mówi że chyba nic z tego i znika
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hmm tez tak czasem miałam ... może błąd w grze ?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
nie mam pojęcia może tak a trzeba się ubrać wyjściowo?? a i kiedy mam zrobić obiad dopiero jak on przyjedzie czy przed jego przyjazdem??
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie trzeba na wojskowo. Skorzystaj z planu, który jest w linku powyżej.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
dziękuje bardzo na pewno skorzystam
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
...coś podpowiem - przywitaj dyrektora i poprostu bądź jego najlepszą przyjaciółką - chodźby przez kod - to poślesz dziecko do szkoły prywatnej
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ach! Przypomnialo mi sie ze u mnie dyrektor mowil ze ta rodzina cos tam cos tam i znikal jak nie dobudowalam dachu do domku Moze tez masz ten problem?
U mnie nie lubil na zewnatrz toru przeszkod z karier zawodowych a kogos pamietam nie podobala mu sie ta duza wanna z nagrod aspiracji... |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Wiecie, mimo, że jestem Pariiis, to czasem w coś grywam (głównie gry tej szmaty Nicole, ale co tam). No więc: jeżeli dyrektor od razu wsiądzie do samochodu, wystarczy zadzwonić po niego jeszcze raz, a tym razem przyjedzie i będzie normalnie. O.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|