Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.05.2006, 13:57   #1
Uz
Guest

Domyślnie Moje simki:P

Dobra, troche moich simek Jak możecie to oceniajcie
Ta simka jest specyficzna ale mi się podoba

- Klara Dziwak
Reszta zdjęć jest mała:

- Samantha Namolna (hehehe..)
- Alicia King

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.05.2006, 14:41   #2
karoleczkaaa
Guest

Domyślnie

yyy no szczerze, to nie podoba mi się żadna. wszystkie mają "szczupakowate" twarze, waskie brody, pierwsza ma za wysokie i za bardzo wysunięte czoło, druga waski nos i wsytajace kosci policzkowe, wg mnie zle dobrany makijaz, a trzecia...brzydko zdeformowane usta i za ciemny kolor brwi i dziwny nos...przepraszam ze tak krytycznie, ale mowie to co widze, zebys mógł dążyć do poprawy...nie martw sie moje pierwsze 4 simki na forum zostały ocenione jako koniowato-barbiowate, wiec z twoimi nie jest tak zle probuj dalej!!

stare 27.05.2006, 14:47   #3
Midey
Guest

Domyślnie

1: Błyszcąca jakaś i jakieś dziwne ma piegi . Nos ma za bardzo wysoko a ja wole simki z bardziej dluzszymi. 5/10

2: Jest bardzo ładna ale ta szminka troche za różowa. 9/10
Skąd masz jej fryzure?

3: Na początku myślałem że jest jakąmś miss ale się dojrazłem i się trochę myliłem. Ma dziwne oczy a szminka też za jasna no ale jest i tak ładna. 8/10

stare 27.05.2006, 16:27   #4
Wika
Guest

Domyślnie

1) Rzeczywiście specyficzna. Nie podoba mi się 'dziubek' z ust, koszmarna fryzura i za mały nos. Wygląda trochę, 'jakby chciała i nie mogła'.Ale nie jest źle

2) Zbyt wąski nos i znów ten 'dziubek'. To chyba specjalnie...? Ogólnie podoba mi się.

3) Wika mówi: "NIE" wszelkim pieprzykom. Teraz już wiem, że te 'dziubki' to tak specjalnie. Moim zdaniem wyglądają brzydko i dodają simkom 'jędzowatości'. Poza tym ta wygląda trochę jak pewna dziewczyna z mojej szkoły, za którą... delikatnie mówiąc snie przepadam i źle mi się kojarzy.

Ogólnie mogłoby być o wiele lepiej, ale naprawdę nie jest źle Ale rób następne... Zobaczymy, co to będzie
Ogólna ocena? Nie ma pojęcia...

stare 27.05.2006, 17:00   #5
Uz
Guest

Domyślnie Heeheh

No tak Wika, wiem, że to trudno zauważyć, ale to nie pieprzyk z takiej odległości trudno to zobaczyć,, że to kolczyk...
Dzięki za oceny postaram sie poprawić, co do tych szczupakowatych twarzy i za szczupłych nosów no i tych ust Następne dam kiedy indziej, ale nie teraz. Musze sie zmyć

stare 27.05.2006, 17:14   #6
Wika
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kaziiiczek
No tak Wika, wiem, że to trudno zauważyć, ale to nie pieprzyk z takiej odległości trudno to zobaczyć,, że to kolczyk
Oho... No to tym gorzej...

stare 28.05.2006, 00:34   #7
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Klara Dziwak- dosyć ciekawa uroda, nie podoba mi się fryzura (tak "stio") i za mały nos, a poza tym wszystko OK jak dla mnie. Zielone oczy pasują do piegów.

Samantha Namolna- moim zdaniem najładniejsa. Choć może przy innych minach wyglada całkiem inaczej, ale na tym zdjęciu wyszła ładnie i nie przypomina maxisowych, podstawowych Simek tylko jest oryginalna.

Alicia King- nie przypadła mi do gustu. Oczy mi się podobają i może fryzura, ale broda aż za wąska w stosunku do reszty twarzy i przez to Simka wygląda trochę dziwnie.

Ogólnie to wszystkei 3 są "specyficzne", ale to dobrze, że masz własny styl. Czekam na następne Simki.

Pozdrawiam
Isi jest offline  
stare 29.05.2006, 15:26   #8
Uz
Guest

Domyślnie Echhh

Tak, simki były robione w pośpiechu i nie wyszły najładniej No cóż... ale jakoś się przeżyje... Jak zwykle prosze o kompletnie szczere oceny
Siostry Jamaica
Aldona Jamaica:

I Amelia Jamaica:

stare 29.05.2006, 16:18   #9
Mgiełka
Guest

Domyślnie

Klara dziwak - bardzo ładna, ale nie podoba mi sie jej fryzura(koklor tak, ale nie kształt). 9/10
Samantha Namolna - Też w miarę, ale nie pasują mi jej policzki, takie jakieś wklęsłe. 8/10
Alicia King - Też ma taką trójkątną twarzyczkę, ale jest w miarę ładna. Ma wspaniałe włosy! 8/10
Aldona Jamaica - jak dla mnie ma dolną wargę za trójkątną i nie podobają mi sie piegi, jednak to już jest rzecz gustu. Trochę przypomina mi moją koleżankę 7/10
Amelia Jamaica - jej siostra jednak ładniejsza. W ogóle są strasznie podobne, mają tylko inne włosy, kolor oczu i dolną wargę. Nosy może też troszeczkę inne. Nie podoba mi się jej dolna część twarzy, taka jakaś chuda(u siostry też) 6/10

Obydwie mają fajne oczy. Pamiętasz może skąd ściągnąłeś?

stare 29.05.2006, 16:46   #10
Evan
Guest

Domyślnie

Obie mają dziwne wargi i według mnie za duże oczy.Włosy i karnacja są nawet ładne.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania