![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Och co za tytuł,^^ no to, to jest mój ostatni clean bo zamiast coraz leprze wychodzą mi coraz gorsze(ten i ostatni jest na to dowodem)... a mówią, że praktyka czyni mistrza... Teraz będą tylko domki z mnóstwem dodatków z sieci hahaha bójcie się- wiem, jestem straszna^^. No to licze na wasze oceny, jestem przygotowana na krytyki bo nawet mnie ten dom nie satysfakcjonuje. No to jedziem
Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:28 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No i tu zaczyna się dylemat-bryła nie jest w całości. :con: A tak ogolie podoba mi się. :1smutny: Niektóre przedmioty do siebie nie pasują-ale nie jest tragicznie
![]() 5/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się tylko drzwi wejściowe mi się nie podobają (bo są sklepowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogółem 7,8/10 ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Czemu gorszy?
Mnie sie podoba! Bardzo ładny domek tylko faktycznie mogłaś dac zdjęcie całej bryły. Właściwie nie mam się czego doczepić 9/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Całej bryły domu niesety nie ma więc nie będe jej oceniać. Chociaż nie podoba mi się to, że dom jest lekko potopiony przez ten mini stawik oraz to coś po lewej stronie-tzn ten kawałek ściany. W środku nie jest źle mimo to, że w każdym pomieszczeniu panuje inna kolorystyka ale meble mniej więcej pasują.
No to by było na tyle 5.5/10 Pozdrawiam |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
szkoda, ze ostatni clean... mnie sie bardzo podoba ten domek, ma ten klimat, sam takiego bym nie zorbił...
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A mi sie podoba
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A czemu nie ma forki calej bryly tylko od wejscia? I nie widac całosci
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryły całej nie widać, ale wydaje się być ciekawa. Nie podoba mi sie tylko ta paskudna barwa jeziorka w ogródku. Jakieś wyblakłe. W środku jest fajnie. Tylko trochę pomieszane jest. Raz nowoczesne, a raz takie bardziej stare. Np .w salonie według mnie nie pasują te kanapy. Albo w tym gabinecie: tapeta i biurko fajnie, ale to nowoczesne czarne krzeslo nie pasuje. ALe klimat czuć i jakoś bardzo podoba mi się ta widoczna część bryły.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|