![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Chciałabym przedstawić dom mojego autorstwa. Chata została zbudowana bez jakichkolwiek kodów, przedmioty są oryginalne. Nie ma żadnego obiektu pobranego z internetu. Mam nadzieję, że będzie się Wam podobać, jednak liczę także na słowa krytyki
![]() Widok domu od strony ulicy ![]() ![]() Widok z boku ![]() Rzut domu z góry ![]() Rzut domu z góry (wewnątrz) ![]() Rzut ogrodu z góry ![]() Ogród od strony ulicy ![]() Dowód na to, że dom jest lewitujący ;-) ![]() Moje wystrzałowe autko i równie wystrzałowy garaż ![]() ![]() Widok ogrodu ![]() A tak wygląda wejście do domu... (oczywiście wchodzi się po schodach ![]() ![]() A więc zacznijmy oprowadzenie po domu od sypialni... ![]() Widok sypialni z perspektywy ![]() ![]() Korytarzyk do łazienki... (zwróćcie uwagę na szklaną ścianę, która jeszcze nie raz pojawi się w tym domku ![]() ![]() Widok łazienki ogólny ![]() Łazienka zza szyby ![]() ![]() No i kolejna fotka łazienki ![]() I kolejna ![]() ![]() A teraz widok jadalni (która jest połączona z kuchnią) wychodząc z łazienki ![]() ![]() Widok jadalni. W tle widać kuchnię... ![]() Kuchnia ![]() Widok z kuchni na jadalnię ![]() Z jadalni jest przejście do gabinetu, który wygląda tak.. ![]() Wejście do salonu.... ![]() Salon... ![]() i kolejna fotka salonu... ![]() ...i kolejna... ![]() ...i ostatnia fotka salonu, którą kończę oprowadzanie mojego domu ![]() ![]() No to na tyle ![]() Komentujcie, bo chcę wiedzieć co sądzicie o moim domku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|