![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jest to pierwszy domek, który wstawiam na to forum. Domek jest przystosowany dla radziny trzy osobowej: małżeństwo z dzieckiem.
WYMAGANE DODATKI Znów nie jestem pewna. Starałam się zbudować domek tylko w jednym dodatku, ale nie wiem czy mi to wyszło. Więc na pewno jest to dodatek Sims 2 Nocne Życie. Reszty nie jestem pewne. Więc sprawdzcie u siebie. To już wszystkie. Mam nadzieję że się wam spodoba :mrgreen: Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:55 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jeeest pierwsza!!! xP
![]() pozdro Kika :wacko: jeszcze własny biznes Ostatnio edytowane przez Kika : 17.07.2006 - 10:00 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A mnie ten domek się podoba
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Domek śliczny... Bryła OK. Wszystko inne też, a salon znowu taki sobie lecz w tym zestawieniu wygląda cudnie! 100/100 I jeszcze więcej takich domków! Dasz do ściągnięcia???
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Świetny wygląd! Ogród prześliczny a pokoje (a zwłaszcza dla dziecka) CUDO!! 10/10 !!
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Tak średniawy. Po co pisezsz jakie są wymagane dodatki skoro nie ma linku. Bezsensu O_o
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A moge wiedziec skad masz dodatki??
Domek jest bardzo fajny, utrzymany w nowoczesnym stylu i naprawde dobrze umeblowany. Przyczepic sie czegos musze ![]() ![]() 8/10 za te kolumny i dywany ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dom z zewnatrz jak i wewnatrz jest jasny, wiklinowy dlatego do calosci nie pasuje mi ten salon i ciemne- czarne lozko w sypialni, tak ogolnie jest oki z checia bym tam zamieszkala
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Oh goddddd! Posłuchaj dziewczyno! Nawet jeśli domek budowałaś tylko na wb, a masz dodatki nż, ns i wb to i tak wejdzie tylko temu co ma nż, ns i wb! A domek ogólnie to ładny wewnatrz, ale okropnie dużo dodatków!
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo mi się podoba
![]() Z dodatkami świetnie sie prezentuje... ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|