![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dom budowany przeze mnie już prawie od pół roku wreszcie został ukończony
![]() Wszystkich zapraszam do komentowania i oceniania :bow: Z góry dziękuję za komentarze zarówno te pochlebne jak i krytyczne, i juz przechodzę do rzeczy ![]() Widok ogolny w dzień i w nocy: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wejście: ![]() ![]() Rzuty (od góry wszystkie piętra): ![]() ![]() ![]() ![]() Na samej górze jest tylko taki dziwny tarasik z jakuzzie i teleskopem: ![]() Wchodzimy do środka: ![]() Zaraz obok wejścia mamy mini barek z jednej strony: ![]() I kątek bilardowy z drugiej: ![]() ![]() Następnie jest salon: ![]() ![]() ![]() I kuchnia z mini-jadalenką: ![]() ![]() ![]() ![]() Zakątek telefoniczny (znacie to z mojego wcześniejszego domku ![]() ![]() Basen: ![]() ![]() ![]() Schody: ![]() ![]() Wchodzimy do pokoju "zabaw z przyjaciółmi" (oż wy świntuchy nic zdrożnego xP ): ![]() ![]() ![]() ![]() No, i sypialnia wreszcie: ![]() ![]() Zakątek czytelniczy: ![]() Coś na kształt przebieralni, czy tam garderoby: ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pierwsza lazienka na górze:
![]() ![]() Druga łazienka na górze: ![]() ![]() Gabinet: ![]() ![]() ![]() ![]() Coś na kształt siłowni: ![]() ![]() Eeee, taras, balkon...? ![]() Przyznaje się bez bicia że zapomniałam zrobić zdjęć łazienki dolnej ale juz teraz trudno ![]() Po drugie: Dom był budowany z myślą o samotnym simie płci męskiej ale może w nim spokojnie mieszkać parka a po przebudowie nawet coś więcej ![]() Po trzecie: Zauważcie, że nawet zrobiłam ogródek (marny bo marny ale zawsze), jak ja się dla was poświęcam ![]() To chyba na tyle. Oceniajcie. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
jestem 1 pierwszy raz
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten dom jest super. Widać masę pracy w niego włożony. Wszystkie szczególy cały ukłąd jest poprostu idealny. Minusem jednak jest że jest taki zimy przez tą ciągłą biel. I niektóre szczególy średnio o domku pasują. Ale mogę dać 9,9/10. Dom jest świetny!
#5 |
Guest
|
![]()
Jest fantastyczny! Dużo czasu i pracy poświęciłaś, ale są widoczne efekty! Sama chciałabym zamieszkać w takim domu. Nic tylko ocenić projekt 10/10
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ciekawy pomysl, bryla dosc nieciekawa, jednak podoba mi sie. Wszystko do siebie jest dopasowane, cudnie. Tylko jednego mi tu brakuje... a mianowicie, linka!
9/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo ladnie sie prezentuje. Z zewnatrz troche przecietny, ale od wewnatrz po prostu piekny. Szczegolnie umeblowanie - wszystko na bialo i w takim nowoczesnym stylu. Kocham takie domki. Ocena 9,9/10
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz jest bardzo ciekawy. Naprawdę widać, że włożyłaś w niego wiele pracy. Bryła jest taka inna, nie zwykły kwadrat czy prostokąt, wnętrze mnej mi się podoba. Jest dośc zimno, mało ozdóbek itp.
Ale muszę dać 10/10, dzięki tej bryle ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
CUD,MIÓD i smród
Tym smrodem jest pokój dla przyjaciół.Mogło by w nim być więcej rozrywek, Daje 9,99/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Przepiekny , idealny , cudny - bardzo mi sie podoba wiele pracy wlozylas - brawo
![]() 100/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|