![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Od razu mówię, że zdjęcia nie są najwyższej jakości i zapomniałam wstawić fotek sypialni.Jest to mieszkanie dla jednaj osoby z psem, mianowicie dla rodziny Excuse.Proszę nie komentować jakości i ilości zdjęć, nie miałam czasu aby więcej wstawić, a oprócz tego proszę o szczere oceny.
ogródek Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:53 |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ej Nicole - ładnie...
nowoczesne, ale jednak inne niż dotychczasowe na tym forum... Mimo, że prosisz, to jednak skomentuję, że brak zdjęcia sypialni, oraz dziwnie Simka znikła w drzewku ![]() Ale jesteś fałszywie skromna, bo jak na zdjęcia na "odwal się" to całkiem nieźle Ci wyszły ![]() Ogródek piękny... Ocena 9/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Pierwszy minus na samym wstepie za betonowe otoczenie ;/ fuuuu.... Te graffiti na samym wieżchu domu ( totalnie tandetne )
Środek nic ująć nic dodac - no moze to ze mało oświetlenia ^^ Ogród ładny ![]() Zdjecia tandetnej jakości co wstrzymać nie umiem . 5,6/10 Pozdrawiam: Sheba |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kurde taki duży dom a tak mało zdjęć :/ ale z tych można wywnioskować że dom jest dobrze zagospodarowany i ładny.
Ocena: 10/10 pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
"Kurde taki duży dom a tak mało zdjęć :/ ale z tych można wywnioskować że dom jest dobrze zagospodarowany i ładny. Ocena: 10/10" Kubuss on się wydaje taki duży ale jest zrobiony na drugiej parceli od początku ![]() Ostatnio edytowane przez Souris : 27.05.2008 - 20:58 |
|
![]() |
#6 |
|
![]()
Zdjęcia są faktycznie kiepskie, ale nie komentuje tego. Co do domku to mi się bardzo podoba, Jest nowoczesny, zarazem przytulny i dobrze zagospodarowany.Ocena oczywiście:10/10
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
fajny domek,ale jak dla mnie za duzo roslinnosci,we wnatrz jak i na zewnarz,ale mimo to daje 10/10
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A więc tak. Dom mi przypomina apartamentowiec, blok mieszkalny, ale taki luksusowy. Bryła jest staranna, nowoczesna, pomysłowa, a ogród dodaje uroku. Bardzo ładnie.
![]() Ocena: 10/10 |
![]() |
#9 |
|
![]()
Bardzo ładny i nowoczesny domek, szkoda tylko, że nie dałaś sypialni ...
10/10 .
#10 |
|
![]()
rfaktycznie trochę mało zdjęć, no i nie ma rzutów , ale domek ładny. 9.5/10
|
|